Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (247)

Pollock 

všechny recenze uživatele

Já bych to s tím nízkým hodnocením tak vážně neviděl. Ano není to žádná super bomba, ale Williamsovi s Travoltou to šlape bezvadně a opět jsem se po nějaké době u některých scén od srdce zasmál. Nevím co kdo čeká od rodinné komedie, já zábavu a když je střeštěná po vzoru Deuce či Grown ups. proč ne? (dovolil jsem si shlédnout verzi s Trávničkovo dabingem a musím říct že pohoda.) Když překousnete trochu vlažný rozjezd, tak pak se to už veze. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Jako rodinnej film asi super, ale pokud bych měl hodnotit ze svýho osobního hlediska, tak žádnej zázrak. Dva kamarádi, úspěšní vedoucí prosperující firmy, mají uzavřít důležité partnerství, ovšem právě v tu chvíli jsou nuceni nést následky výletu z před sedmi let v podobě dvou dětí jednoho z nich. 14-denní hlídání není žádnej med a zvlášť když se sotva dozvíte, že jste otcem dvojčat. Co se obsazení týká, tak Williamse zrovna moc nemusim a Travoltu už jsem taky viděl v lepších rolích, ale dejme tomu. Příběh se drží několikrát ohrané linie a když to všechno sečtu, vychází mi: 50 %. Oblíbená část- scénky po výměně léků ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Velmi nenáročná rodinná komedie s Johnem Travoltou a Robinem Williamsem v hlavní roli dvou otců, kteří se najednou musí postarat o sedmiletá dvojčata. Oba se tak ze dne na den ocitnou v roli, o které se jim ani nesnilo a vypořádají se s ní s vervou. Dokonce jedou s dětmi kempovat do skautského tábora. Došlo i na zápas ve frisbee. V jejich podání to nebylo jen obyčejné pohazování na zelené louce, ale tvrdá hra na způsob amerického fotbalu. Tahle komedie není žádný velký zázrak, ale na příjemné odreagování bohatě postačí. ()

matmanX 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky za povedené hlavní duo a několik povedených gagů, ale jinak je to opravdu hodně slabé a ke konci už je to jenom růžový doják s vzájemným vylíváním srdcí. Nakonec toho ale filmu nemůžu moc vyčítat, protože to byl pravděpodobně záměr, natočit nenáročnou rodinnou zábavu pro rodiče s dětmi 5+, která sice nenudí, ale ani příliš nerozesměje. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Žádný geniální film nečekejte. Jde spíš o jednodušší komedii ideální pro nenáročné odreagování. Skoro průměrný film (50%). Povyšuje jej ovšem jeho herecké obsazení a slušný humor, který (většinou) není zbytečně laciný a hlavně není vulgární nebo fekální (což se dnes už jen málo vidí). Takže se přikloním ke 3 hvězdičkám. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama