Reklama

Reklama

Oblíbení prehistoričtí kamarádi ze dvou pokračování animované dobrodružné komedie Doba ledová se vracejí v dalším velkolepém dobrodružství pro diváky všech věkových kategorií. Tentokrát mamut Manny se svými druhy zavítá do rozlehlého podzemního světa dinosaurů, tolik odlišného od mrazivé říše ledu a sněhu. Je to barevná krajina plná bujné vegetace, ohromných tvorů a tajemných míst. Věčný smolař, krysoveverčák Scrat, má před sebou osudové setkání s krysoveverkou Scratte. Mamutí pár Manny a Ellie očekává první přírůstek do rodiny. Lenochod Sid se dostane do problémů poté, co si založí vlastní rodinu s nalezenými dinosauřími vejci. Šavlozubý tygr Diego zase řeší dilema, jestli se z něj nestává příliš velká měkota. Navíc, když se objeví dinosauři, Manny přestává být „králem džungle“. A také se všichni seznámí s jednookým lasičákem Buckem, který neúnavně loví dinosaury. (HBO GO)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (846)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Úžasňákovi, chodte se zahrabat. Ice Age vám právě sebrala titul nejakčnější animované podívané, jaká kdy vznikla. nejvíc akční, nejvíc přerostlých ještěrů a nejvíc barviček. tolik nebylo ani ve Star Wars 3. Jediné co tomuto dobremu guláši chybí je vtip. A toho povedenho tam opravdu mohlo být trochu víc. Přesto potěšily nové postavy Buck, ta hnusná veverčice, a to roztomilé mamutátko...a taky roztomilí tyranosauříci..No dost zdrobnělin, pro děti opravdu jak terminator 2 pro dospělé a dospívající. Už se nedivím proč to tolik vydělává. V některých momentech sem měl na rozumu: Vždyt to je lepší než jednička, další momenty to vrátily do normálu. Takže Ice Age 1 nej., Ice Age 3 tesne za ní a až daleko za nimi nudný druhý díl PS: A opravdu Scratch je tahoun tehle serie.... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

naprostá bomba! pojem třetí pokračování už sám o sobě dává tušit pořádnýmu průseru, což jsem po slabší dvojce i trochu očekával, ale opak byl pravdou - bravurní akční sekvence, (samozřejmě) perfektní animace, příjemný děj a stále nové a nové gagy s roztomilým, ale někdy i dost černým humorem, prostě k prasknutí nabitá hodinka a půl dokonalosti... uff, došly mi superlativy, naštěstí ještě umím do sta - 100% p.s.: tohle si prostě musím dát ještě (minimálně) jednou ve 3D :-) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Trojka vtipností a nápaditostí navazuje na první díl, z druhýho si bere jen to dobrý(vačice, mamutice) a je to zase skvělá zábava plná super povedených fórků, nových i staronových postav a zase dokonalých vsuvek s praveverkou, který jsou opět geniálně vymyšlený a hlavně originální,což je naprosto skvělý na to, kolik toho s ní už bylo natočeno. Výborná zábava ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Pravidlo číslo 3: Kdo má větry jde poslední…. Animovat dneska umí kde kdo. Už i filmy pro děti musí mít příběh. A čím vtipnější, tím lepší. A když se k tomu přidá napětí, nebezpečí, bláznivý taťulda Manny, Diegovy problémy, svobodná matka se třemi dětmi Sid a krvelačné příšery…. na něco jsem zapoměl… jo, chybět nesmí Buck - takovej kapitán Jack Sparrow animovaného světa, je třeba se připravit na velké dobrodružství? Nebo na smrt? Jo, takhle by to mohlo fungovat. Rodinná zábava je totiž kumšt! PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dneska se mě kámoš zeptal, kdy a na čem jsem byl naposledy v kině. Říkám mu: minulej tejden na druhých robotech... po pěti vteřinách se opravuju: vlastně včera na Době ledový... pak si uvědomím: když zapomenu, že jsem byl včera v kině, asi bude něco špatně... Ono to ale ve své podstatě špatné není, ale je to úplně stejné jako v případě dvojky. Jednohubka, ze které mi téměř nic neutkvělo v hlavě. Tvůrci mohou zvolit libovolně se ubírající děj, zápletku. Hlavně, že tam jsou mluvící zvířátka, vtípky, gagy, rodinná atmosféra, neunávný lovec žaludu (tentokráte dva) a ... dobré vizuální triky. A včera poprvé jsem sledoval 3D projekci. Je to zážitek, ale oči s kontaktními čočkami trochu pobolívaly. Ale to listí plachtící kolem vás nebo závěrečné létající eskapády alá závod kluzáků ze Skryté hrozby, to bylo žrádlo. Takže v celkovém hodnocení (beru v potaz i to 3D) 70%. 90 miliónů dolarů(rozpočet)/806,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/313 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (13)

  • Řev dinosaurů byl vytvořen pomocí zvuků slonů a velbloudů, nahrávaných v Thajsku a Africe. (adamc)
  • Původní název filmu byl „Ice Age: A New Beginning“ (česky „Doba ledová: Nový začátek“). (petr.koca)

Související novinky

Finále Plzeň 2016

Finále Plzeň 2016

08.04.2016

Letošní 29. ročník festivalu Finále Plzeň se uskuteční od 15. do 21. dubna 2016 v Plzni. Festival se poprvé koná od pátku do čtvrtka a jeho stěžejní programovou částí bude již tradičně soutěžní… (více)

Reklama

Reklama