Reklama

Reklama

Fantastický mazel

  • Hongkong Chang jiang qi hao (více)
Trailer

Ti je chudý stavební dělník, který se ze všech sil snaží udržet svého synka Dickyho na prestižní soukromé škole. Přestože Ti dělá co může, aby mu zajistil příležitosti, které sám nikdy neměl, Dicky si ve třídě připadá jako odstrkovaný a přehlížený outsider, protože nosí obnošené oblečení a na rozdíl od ostatních spolužáku nevlastní nejnovější elektronické hračky. Jednoho dne Ti najde na skládce tajemného “plyšáka“ a spěchá s ním domů za Dickym. Přestože podivný chlupatý tvor na první pohled nevypadá jako obyčejná hračka, když si s ním chlapec začne hrát, ukáže se, že je mnohem, mnohem víc! Tohle není jen průměrná akční figurka, ale živý „mazel“ oplývající výjimečnými schopnostmi. Dicky vezme veselého mimozemšťana do školy, aby ho ukázal spolužákům a konečně na ně udělal dojem. Jenže svéhlavý fantastický mazel má vlastní představy o zábavě a situace ve škole se záhy beznadějně vymkne kontrole... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

imf 

všechny recenze uživatele

Chow se odvážně vydal tam, kam noha asijského filmového kosmonauta ještě nevkročila. Se západním soundtrackem, spoustou moralit a tradičně švihlými gagy. Výsledná míchačka neurazí, ale neudělá díru ani do světa, natož do vesmíru. Jako ukojení rodinných pudů (každý filmař je má) to ještě beru, ale teď už prosím druhou Melu nebo Shaolinský hokej. ;) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Po Kung-fu mele a Shaolin fotbalu je to od Stephena Chowa hodně velkej ústup ze slávy, kdy CJ7 nedosahuje ani poloviny zábavy co obstarávaly oba dva předchozí filmy. Těch pár kvalitních vtipných nápadů co sem Stephen Chow vložil naprosto pohltí nudná omáčka okolo a zbytečný moralizování, krom toho snaha skloubit parodii, drama a sci-fi je fakt nemožný, Stephen Chow tohle děsně prosral, ale i tak v několika scénách ukázal, že šílený vtipný scénky má pořád v malíčku, ale je jich zatraceně málo ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Kto už videl Kung-fu melu alebo Shaolin futbal vie presne do čoho ide. Humor Stephena Chowa mi sedí a niektoré scény boli skutočne vtipné. Asi najviac ma pobavil súboj v uličke v štýle Bruce Leeho, ale i scéna sen versus realita, kde vyšli najavo skutočné schopnosti maznáčika. Deti boli veľmi spokojné, páčilo sa im, u mňa priemer, takže dávam rodinný priemer 70% a slabšie štyri hviezdy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Titul s hlúpym distribučným názvom "Fantastický maznáčik" mi dlho doma zapadal prachom. No ale predsa len som sa odhodlal ho vložiť do prehrávača. Hneď na začiatku ma zamrazilo, keď som videl v úvodných titukoch tie ázijské klikyháky. Nie som zrovna priaznivcom filmov z Ázie. Skôr naopak. Za roky som si ku nim vypestoval celkom silnú averziu. A táto infantilná rodinná sci-fi komédia mi ju ešte viac prehĺbila. Zhliadom som ďalšiu šikmookú pičovinu s mimoriadne trapným humorom. ** ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $207,378Tržby Celosvetovo $47,301,471║ Nápad a potenciál by to malo ale je to tak strašne nevyvážené, rovnako tak chýba väčšia tendencia dobrej zábavnosti, lebo skutočne zábavných scén je minimum, režisér Stephen Chow sa postavil až moc rutinérsky k tomuto projektu. /50%/ ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Tiova syna Dickyho ve skutečnosti hraje dívka Jiao Xu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama