Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Shit 

všechny recenze uživatele

Prasárna jako jednička, opět tady monstra píchaj jak se jim zlíbí, tentokrát to zhusta odnese kočka a že je jako fakt řádně namrdaná, taky se tu opět najde spousta brutálních a nechutnejch scén, což mě teda nepřekvapilo, za zmínku stojí obzvlášť fakt chutná pitva a zkoušení,co se stane, když se prstem píchne do nějakýho orgánu, ale jinak je to bohužel řádná nuda, kde si člověk němá šanci oblíbit prakticky žádnou postavu, jelikož hlavními "hrdiny" jsou tady buď trpaslíčí wrestlerové nebo černej hajzl nebo banda ošklivejch lesbicklejch motorkářek, kterým nepomůže ani když si následně sundaj podprsenky a ukážou kozy, takže suma sumárum neni komu fandit a jde jen o 90-ti minutový sledování střev, krve, hnisu, blitek a takových podobných lahůdek ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Mé natěšení na dvojku po zběsilém výborném prvním dílu vzalo velmi rychle za své,neboť ačkoliv dvojka na předchůdce přímo navazuje,jde o úplně jinak pojatý film.Sice je i zde sakra hodně krve,zběsilosti,fuckování,o opravdových úletech ani nemluvě,ale ze zábavného brutálního béčka se Masakr posunul do skutečně až moc undergroundových míst,kde obstojí jen málokdo.Je zde vidět velký úbytek financí,co ž se objevilo především na efektech,které jsou pak zamaskovány příšernou kamerou,prostě zas jeden z těch epileptických nešvarů,který v mých očích dojem z filmů strašně schazuje.Herecké výkony všech zúčastněných jsou též na hranici únosnosti a děj je naprosto šílený a blbý.Spád to sice má,ale bohužel na úkor všeho ostatního.Postavy jsou vesměs nesympatické,navíc jsem ani chvílemi netušil kdo je kdo a co proč dělá.Autoři se sice párkrát odvázali a přidali pár nechutností navíc,ale přesto jsem celkově trochu zklamán.Možná že za to může skutečně jen ta nablblá kamera,která mě prostě celou dobu strašně rušila,možná že jsem nečekal až tak laciné zpracování,mé zklamání tu zkrátka je,ale do smetí Masakr prostě hodit nemohu,protože na to mám horory až moc rád a v těchto parametrech si své tento film odvedl. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Suhlasim so svojimi hororovymi oblubencami v tom, ze je to podpriemer zo vsetkych uhlov pohladu. Ono reziser Gulager sa nijako nepredviedol ani v jednicke, ale tuto, tu uz vladne reziserky amaterizmus na kazdom kroku. Dobre, postavy sa v hororoch casto spravaju dementne, ale vyvazuje sa to aspon nejakou atmosferou. Tuna sa ziadna strasidelna atmosfera nekona, postavy behaju z miesta na miesto bez logiky, zmetene a zbytocne. Prisera nevzbudzuje ziadnu hrozu, je az prilis digitalna. Hroza za 5 % ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Dvojka dějově navazuje tam, kde končila jednička. V čem ale nedokáže navázat ani náhodou je šílená zábavnost prvního dílu. Místo toho nastoupila nuda a trapnost nejhrubšího zrna. Mezi novými postavami obzvlášť vyniká gang motorkářek. Asi měli být drsné a sexy. Místo toho jsou trapné a o jejich šéfku bych si neopřel ani kolo. Smrt batolete je sice nečekaná, ale že bych kvůli tomuhle sledoval fimy se říct nedá. Vrcholem všeho je pitva jedné z potvor, to je opravdu ubohost největšího kalibru. Děs, běs... Tu 1* dávám kvůli relativně zábavné závěrečné čtvrthodince, ve které dojde na ukazování koziček (i když žádný zázrak), na wrestling dvou liliputů a na fakt vtipnou scénu s porcováním babičky. Na 90-ti minutový film je to ale proklatě málo. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

[unrated ]no to pozor --- vubec ne spatne .. ... tato surova odnoz horroru preci neni o sofistikovanych recenzich, no tak pánové :))) .... mimoradne zalezi na divakove rozpolozeni a urovni otrlosti... dbejte moji rady a tuto intenzivni nechutnost si zapnete az po jidle... .. 7/10 dockame se pokracovani :???? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Diane Ayala Goldner, ktorá stvárnila šéfku motorkárskeho gangu, je manželkou režiséra Johna GulageraClu Gulager, ktorý stvárnil barmana, je zase jeho otcom. (DJ Rocco iNc)
  • Diane Ayala Goldner se v rámci příprav na roli naučila jezdit na motorce a také strávila několik hodin na střelnici. (Avalon820)

Reklama

Reklama