Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (107)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Typická Schweigerovina o nenapravitelném proutníkovi, který se jednoho dne zamiluje. Chvílemi romantické, chvílemi vtipné k počůrání (úvodní gag Jürgena Vogela, teorie o tří typech mužů podle jejich přístupu k orálnímu sexu, scéna s taxikářem), ale chvílemi bohužel až moc vulgární a nucené. Til Schweiger jako Ludo sympaťák (zvláště v kombinaci s jeho bláznivým kolegou fotografem), Nora Tschirner v roli Anny příjemně praštěná. Výborný soundtrack v čele s The Killers a One Republic. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Aha, tak on Til Schweiger psal a točil trapný německý romantický komedie s účastí poloviny svý rodiny už před Kohoutem na víně! Zajíček bez oušek je makabrózní ultraklišé s dementními dialogy a přepálenou stopáží, který diváka ubíjí svojí trapností, ubohostí a zcela bez citu užívanou sprostou mluvou. Druhej díl tohohle majstrštyku bude podle synopse ještě daleko nechutnější hovězina (čemuž lze dost těžko uvěřit), takže s mojí účastí rozhodně nepočítej Tile. Moje sympatie k tobě celkem rychle upadaj. ()

Reklama

savage3303 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia. Nato, že to je nemecká komédia ma milo prekvapila. Je určite lepšia ako ostatné teenegerske komédie hlavne nemecké a zatienila aj tie americké.. Hlavná hrdinka nie je žiadna krásavica ale to vôbec nevadí. Dej bol skvelý ako aj hudba. Ja som sa príjemne zabavil a rád si to zopakujem, ak to budú opäť dávať v TV. Slabšie 4*. ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u žádného filmu takhle od srdce nezasmál a rozhodně bych to nečekal od německého Keinohrhasenu. Ač nejde v principu o vůbec nic originálního, je to řemeslně natočená velmi příjemná romantická komedie, která opravdu nemá konkurenci :) Mimochodem první film u kterého jsem dostal písničku na přání, soundtrack se povedl... 100% ()

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Od německé produkce jsem nečekal hodně, ale ani málo. A ouha jaké to překvapení. Zajíček bez oušek je film, u kterého jsem se vážně nenudil. Míst k zasmání tam bylo dost. A takových romantických komedií je v poslední době málo. Asi ve 3/4 filmu se dal děj ukončit romantickou scénou a bylo by to na výtečnou, ale Til Schweigeren šel ještě dál. Uvidíme, co nám přinese Kuře s ušima. Za mě 85 %, bravo. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Snímka sa po premiére dostala na 8. miesto v rebríčku najúspešnejších nemeckých filmov od roku 1968. (Karush)
  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno