Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (107)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 2.2.2009 --- Príjemná komédia s počúvateľným slovenským dabingom. SCHWEIGER zdá sa pochytil nielen herecký talent. TECHNICKÁ POZNÁMKA: JOJka nám zavádza nový KRETÉNSKY ZVYK. Kým NOVA záverečné titulky "iba" zrýchľuje, JOJ film ukončí len lakonickým THE END (a bozajte nás, dodávam ja). Bez katarzie, bez emocionálnej odozvy, zato s všadeprítomnou reklamou. Blééééé. (3.9.2009) ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Hm, docela milá romantika, která rozhodně nenudí. Sice je to krapet kýč, ale to nemění nic na faktu, že se jedná o dobrý film, kde to mezi ústřední dvojicí funguje tak jak má a místy je i dost vtipný a hlavně bych snad jaktěživ nečekala, že jednoho dne v komentáři budu chválit německý romantický film. Sem si myslela, že kombinace kvality, romantiky a Německa neexistuje.....a ono jo. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Německá romantická komedie v americkým stylu, ale ne nějak stupidním teenagerovským, ale takovým docela milým a pohodovým stylu. Navíc Tila Schweigera mam rád a za partnerku dostal pěknou, milou a roztomile roztržitou Noru Tschirner, která pracuje v mateřský školce, kam Til nastupuje na soudně nařízený veřejně prospěšný práce, takže je asi jasný, jak to bude probíhat a co se tam bude dít, ale já se bavil a líbilo se mi to ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Typická Schweigerovina o nenapravitelném proutníkovi, který se jednoho dne zamiluje. Chvílemi romantické, chvílemi vtipné k počůrání (úvodní gag Jürgena Vogela, teorie o tří typech mužů podle jejich přístupu k orálnímu sexu, scéna s taxikářem), ale chvílemi bohužel až moc vulgární a nucené. Til Schweiger jako Ludo sympaťák (zvláště v kombinaci s jeho bláznivým kolegou fotografem), Nora Tschirner v roli Anny příjemně praštěná. Výborný soundtrack v čele s The Killers a One Republic. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Hrozivě kolísavá kvalita sice v součtu nedává špatný průměr, žel už sama o sobě je zlehka iritující. Navíc mi nevyhovuje šablona "první polovina - humor, druhá polovina - romantika", to už se bude navěky točit jen takhle?? Jednotlivé úseky nicméně nejsou špatné a dost možná by se daly přestříhat do solidního celku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)

Reklama

Reklama