Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (106)

Seti 

všechny recenze uživatele

Aha, tak on Til Schweiger psal a točil trapný německý romantický komedie s účastí poloviny svý rodiny už před Kohoutem na víně! Zajíček bez oušek je makabrózní ultraklišé s dementními dialogy a přepálenou stopáží, který diváka ubíjí svojí trapností, ubohostí a zcela bez citu užívanou sprostou mluvou. Druhej díl tohohle majstrštyku bude podle synopse ještě daleko nechutnější hovězina (čemuž lze dost těžko uvěřit), takže s mojí účastí rozhodně nepočítej Tile. Moje sympatie k tobě celkem rychle upadaj. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický slaďák plný velkou spoustou klišé neodkladně volajících po odsouzení do světa průměrnosti. Musím přiznat, že kvůli své averzi vůči německému jazyku jsem musela přetrpět bezduchý český dabing se stále se opakujícími stejnými hlasy a podivnými vzdechy. Mé hodnocení je pouze určeno pro tu romantickou část filmu, jelikož ta komediální se projevila pouze na konci filmu, když Ludo(takové děsné jméno)zaplatil taxikáři navíc aby mával a smál se na ostatní a tím se pěkně ztrapnil. ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Typická Schweigerovina o nenapravitelném proutníkovi, který se jednoho dne zamiluje. Chvílemi romantické, chvílemi vtipné k počůrání (úvodní gag Jürgena Vogela, teorie o tří typech mužů podle jejich přístupu k orálnímu sexu, scéna s taxikářem), ale chvílemi bohužel až moc vulgární a nucené. Til Schweiger jako Ludo sympaťák (zvláště v kombinaci s jeho bláznivým kolegou fotografem), Nora Tschirner v roli Anny příjemně praštěná. Výborný soundtrack v čele s The Killers a One Republic. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že mám Tila rád, neznamená, že mám rád i jeho filmy. Pár jsem jich viděl, ale ani jeden mě (včetně tohoto) nepřesvědčil, že bych si ho měl pustit znova. Přeci jen točí hlavně komedie a některé i na pokračování. Nechápu ale proč mají v Německu tendence točit tolik komedií a většině dát takový ten zbrklý ráz, který má být vtipný a zároveň i nápaditý. Není ani jedno a dost to celkové vyznění filmu ztrapňuje. Zajíček bez oušek má ještě k tomu naprosto standardní příběh, na kterém není vůbec nic zvláštního, natož pak zajímavého. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Til Schweiger je dobry clovek, schopny herec a skuseny reziser, ale tu sa teda nijako nepredviedol. Prilis to smrdi inspiraciou niekde v USA, originalita takmer ziadna. Til Schweiger v podani Luda je romanticka dusa, len zabudol na to, ze romanticka komedia nesmie mat ospale tempo, co plati tuna - teda prva polka sa priserne vliekla a mchcel som to vypnut. Nemecky humor skor nefunguje ako funguje, ale jakz takz znesitelny europsky priemer, ovsem, nic svetoborne . 68 % ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)

Reklama

Reklama