Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Slintiik 

všechny recenze uživatele

Velice špatný film, který z naprostého průměru až podprůměru nevytáhne ani slavná Kim Basinger. Naštěstí jsem od něj již od začátku neočekával žádné zázraky, takže mě vlastně nemohl ani zklamat. Scénář děravý jak řešeto netřeba komentovat. Pověstný poslední hřebíček do rakve zasadilo trochu nepochopitelné chování hlavních postav (např. je normální běhat po lese s kilovou bednou na nářadí, když vás honěj šílenci?...). ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Vzorově diversitní banda gansterů (černoch, mexičan, asiat a běloch, který musí být samozřejmě velitel a zároveň ten nejzlejší) chce natrhnout prdel (ne doslavně) jedné středostavovské paničce uprostřed lesa. Bohužel to jsou však takový retardi, že to nedokážou ani s bouchačkou, přesto, že jim nahrává i její blonďatá kštice a kabát uprostřed černo černé tmy. Tento úsek trvá asi hodinu a přes hloupé monology, nelogické chování postav a hluchotu hlavních padouchů je celkem zábavný. Co se děje těch patnáct minut předtím a pět minut potom nemá cenu rozebírat. ()

Reklama

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách zavření obchodního domu není na parkovišti (a všude jinde!) ani živáčka. Kdy jako zavírali, ve tři ráno? A vrchol tuposti byl, když se parta mladíků nahánějících Kim Basinger vždycky někde zastavila a něco řešila, Kim se místo náskoku na útěk zastavila s nimi a pozorovala je...! Pak následovala variace na Ramba 1, akorát místo nože a dřevěných kolíků používala hrdinka červenou bedýnku s nářadím. Úplně blbý a zbytečný film. Kim, jak si mi to mohla udělat? Jedna hvězdička za originalitu: močící hlavní hrdinku 1/10 ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ještě stále přitažlivá Kim Basinger se stane svědkem vraždy. Jacísi hajzlíci, kteří si myslí, že si můžou všechno dovolit a že jim vše projde, se nyní tohoto svědka musí zbavit. Kim ujede do lesa, kde se honička na ni realizuje. Jen dvě hvězdy proto, že si poměrně lehce poradí s tupými násilníky a coby žena v domácnosti pěkně po zálesácku jednoho po druhém zlikviduje. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Ó la la, tomu říkám veselohra - promrzlá křehule likviduje bandu zlých výrostků sadou automobilového nářadí, s kterým temným lesem ladně hopká, jak kdyby šlo o kufříček od Louise Vuittona, a když dojde nářádí, posledního nešťastníka oslní nejprve sexappealem a nakonec světlicí... a to ji ještě doma čekají nevyřízené účty :-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Chuck (Lukas Haas) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm (dc125)
  • Thriller Svědkem zločinu je režijním debutem Susan Montford pocházející ze Skotska. Filmový rozpočet byl 6 milionů dolarů. (Agatha)

Reklama

Reklama