Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vánoce jsou za dveřmi a tak se Della v podání ploché (nemyslim vzhledově) Kim Basinger vydává dokoupit nějaké ty drobnosti. A jak je vidět tak i v USA nechávají tyto nákupy na poslední chvíli a obchodní centrum včetně parkoviště je nacpané k prasknutí, zvláště když něktěří lidé (nejen ženy) parkují jak prasata přes dvě místa. Než se hlavní hrdinka vydává na nákup nechá tomuto řidiči za oknem lísteček s ne zrovna přívětivým psaníčkem to však ještě netuší, že auto patří partičce mladíků, kteří jsou ozbrojený a nadržený. Poté co zastřelí hlídače, který se snaží Delle pomoci se dává na útěk a jelikož má samozřejmě vybitý mobil a nemůže si zavolat pomoc a poté ještě efektně zaparkuje do stromu, bude muset s touto partičkou bojovat. Jak je vidět scénář nepřináší nic nového a zpracování také ničím nevybočuje z vod průměru. Ze začátku se film tváří realisticky ale poté co si hrdinka vezme nářadí a postupně likviduje všechny z party, realita jde pryč. Parta mladíků vedená Lukasem Haasem, který by svým výrazem nevyděsil ani štěně, je banda dementů a tudíž nemá hrdinka s jejich likvidací větší problém. A to je také jeden z kamenů úrazu, jelikož Della je typická žena v domácnosti, kterou ještě terorizuje manžel a tudíž pozorovat jí jak brutálně likviduje mladíky tím, že jim do hlavy zasekává různé nářadí je jaksi podivné. Na druhou stránku je film dost krátký, docela slušně utíká a závěrečná likvidace vůdce party byla poměrně překvapivá. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl hnusnej samčí šovinista, řekl bych, že ženský nemaj točit thrillery. Ale že jsem hodnej fanda do ženskejch a jejich filmovejch i jinejch vrtochů, říkám, že tohle je bezva filmek, dlouho se mi tak dobře, pozvolna, příjemně, uspokojeně neusínalo, jako při tomhle uspávacím snímku... Jak to skončilo, to se zeptejte jinde. Mně je to srdečně jedno, ale svý tušení mám. ()

Reklama

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Nepopírám, že místy jsem se dokázal dostat do příběhu, byl lehce napjatý a fandil Kim.. ovšem to jsem byl ve velmi dobré rozpoložení a film sledoval, protože nic lepšího v telce nebylo (tedy až na Komando :)). Ovšem jako celek film působí velmi nevyrovnaně a ikdybychom chtěli uvěřit tomu, že žena s kufříkem autonářadí dokáže vyřídit v lese čtyři mladíky v nejlepších letech (a s pistolí v rukách), neubráníme se pocitu, že to šlo natočit o hodně líp a vyvarovat se momentů, které bily do očí až příliš... Každopádně jdu překontrolovat svou povinnou výbavu v autě a možná ji i něčím doplním.. pro případ že bych se stal svědkem zločinu :) ()

Slintiik 

všechny recenze uživatele

Velice špatný film, který z naprostého průměru až podprůměru nevytáhne ani slavná Kim Basinger. Naštěstí jsem od něj již od začátku neočekával žádné zázraky, takže mě vlastně nemohl ani zklamat. Scénář děravý jak řešeto netřeba komentovat. Pověstný poslední hřebíček do rakve zasadilo trochu nepochopitelné chování hlavních postav (např. je normální běhat po lese s kilovou bednou na nářadí, když vás honěj šílenci?...). ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách zavření obchodního domu není na parkovišti (a všude jinde!) ani živáčka. Kdy jako zavírali, ve tři ráno? A vrchol tuposti byl, když se parta mladíků nahánějících Kim Basinger vždycky někde zastavila a něco řešila, Kim se místo náskoku na útěk zastavila s nimi a pozorovala je...! Pak následovala variace na Ramba 1, akorát místo nože a dřevěných kolíků používala hrdinka červenou bedýnku s nářadím. Úplně blbý a zbytečný film. Kim, jak si mi to mohla udělat? Jedna hvězdička za originalitu: močící hlavní hrdinku 1/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Thriller Svědkem zločinu je režijním debutem Susan Montford pocházející ze Skotska. Filmový rozpočet byl 6 milionů dolarů. (Agatha)
  • Natáčelo se v Kanadě v Burneby (Glenlyon Parkway), ve Vancouveru (Lougheed Town Centre) a v North Vancouveru (Princes Park). (Agatha)

Reklama

Reklama