Reklama

Reklama

Dramatický snímek ze života obyčejných lidí. Film vypráví o třech sourozencích a jejich životních problémech. Morrie (Matthew Perry) žije svůj stereotypní život s manželkou zdánlivě bez problémů, Jay (Ben Foster) je psychicky labilní a Ida (Ginnifer Goodwin) se snaží najít sebe sama. Všichni tři se snaží najít ve svých životech štěstí a zjišťují jak důležitá je pro ně rodina... (KooNY)

(více)

Recenze (121)

josmart 

všechny recenze uživatele

Nezávislý film o vztazích, zejména sourozeneckých, a Matthew Perry poprvé v kvalitním filmu. A další potvrzení toho, že Ben Foster je úžasný. Tohle musí být opravdu komplikovaný vztah, když jeden ze sourozenců je vlastně tak trochu v pozici otce. Film je pozitivní a celou dobu jsem z něj měl velmi příjemný pocit. Maličko mi svou poetikou připomíná filmy Wese Andersona, i když není tak trhlý. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Příjemná dramedy, které vévodí Matthew Perry, jenž zde dokazuje, že rozhodně není hercem jediné polohy. Velice mne potěšila Lauren Graham v roli manželky a dokonale upjatá prudérní sousedka v podání Hilary Swank. Celý snímek má zvláštní atmosféru a logicky předvídatelný konec rozhodně stojí za to. Přiznejme si, kdo z nás by se nezachoval stejně již daleko dříve... ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nenápadné, velmi lehce komediální drama o sourozencích, kteří hledají své místo na světě a přes své výstřední odchylky jsou vlastně stejní. Obsazení filmu je docela vyrovnané, Perry hraje svůj nečekaně tlumený koncert, Foster si dává další ze svých nestabilních postav a v nečekaně malé a okrajové roli se tu ukáže dvojnásobná oscarová laureátka Hillary Swanková. Líbilo se mi, jak si režisér všímá maličkostí (vrabci v loužích po dešti, slunce skrze prsty ruky, noční hvězdná obloha v zákrytu stínů a obrysů domu), a líbila se mi kamera, která tyto maličkosti snímala. Taková jednodušší a méně honosná Americká krása. 80% ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nezažil taký prerod v mojej hlave počas filmu. Zo začiatku, kedy to bolo celé ujeté, choré a divné a jediné plus, ktoré som videl, bola postava Perryho, som sa prepracoval až po parádny happyend, ktorý vyčaril úsmev na mojej tvári. Takže kašlem na všetko, čo som chcel skritizovať a som rád za pekný koniec. Áno, happyendy, to je moje. A Matthew Perry ma zatiaľ vždy potešil. Dokonca som sa ku koncu aj pár krát od srdca zasmial. ()

casef 

všechny recenze uživatele

Nevím proč je film ožánrován jako komedie? Pod komedií si představuji něco zcela jiného. Když jsem viděl vysoké hodnocení a jako hlavního hrdinu Matthew Perryho, tak jsem se těšil. U mě ale podobné filmy asi nikdy bodovat nebudou, působí to depresivně a je to celkově o ničem. Asi jsem moc jednoduchý, abych takový film pochopil nebo lépe, abych pochopil, co chtěl autor tímto snímkem sdělit. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na filmovém festivalu Sundance 2008. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně ve městě Darien v americkém státě Connecticut. (Terva)

Reklama

Reklama