Reklama

Reklama

Lee Adama sa vydáva na svoju prvú misiu ako veliteľ hviezdnej lode Pegasus. (SkyShowtime)

Recenze (106)

geimz 

všechny recenze uživatele

Potenciál pôsobivého zaujímavého majora Kendry Shaw v podaní vcelku sympatickej Stephanie Chaves - Jacobsen ako aj admirála Cainovej nebol rozvinutý naplno, čo zamrzí, pretože na to bol priestor. Vložka medzi druhou a treťou sériou, ktorá ničím neprekvapí ani neohúri, aj keď na to mala. Rozhodne by som neoľutoval, keby som túto vsuvku odignoroval, a to vravím ako veľký fanúšik seriálu. ()

Sheldra 

všechny recenze uživatele

Kriste pane, kdo tu zase řeší, že to nerozvíjí ústřední linii příběhu? Je to snad spin-off, ne? Tak proč by se měli plácat v zážitcích posádky Battlestar Galacticy, když se to týká úplně jiných lidí a úplně jiných situací? Kdo miluje Battlestar, ten bude ve svém živlu, kdo ne, pro toho je to stejná ztráta času jako seriál samotný. Já patřím k té první skupině, takže si rochním. Kvalita se hodně blíží, jenže moje nejoblíbenější postavy, hlavně Adama, se tu spíš mihnou. Ti ostatní bohužel nejsou "rozpracovaní" tak důkladně, jak bych čekala, a příběh místy krapet vrže (nemluvě o občasných maďarských titulcích :-). Za pohled na Huskera a rozpitvané hybridy to ale stojí, nemluvě o parádním mrazení v zádech! ()

Reklama

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

Inu, pro fanoušky povinnost. Ale příjemná. Přestože nepřináší nic nového, alespoň nám poskytne příležitost nahlédnout do situací, o kterých se v seriálu jen mluvilo. Těch retrospektiv je tu snad až příliš, ale na druhou stranu vyšší ambice než televizní snímek tento film nemá, takže odpouštím chyby a nechávám se mile potěšit koncem odkazujícím na čtvrtou řadu:-) ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

No...pre tych co nevideli prve 3 serie serialu nech to nema vyznam pozerat, lebo jednak to asi nepochopia a jednak sa unudia. Pre tych co sleduju poporiadku cely serial je to "must see" zalezitost z 2 dovodov. Prvym je zaujmavy pohlad na Pegasus a do duse casti posadky, no ale druhym je dolezita informacia alebo vestba (?), ktora tam padne ohladom Kary Thrace, ktora Vam rozhodne nastartuje myslienky ohladom toho ako bude pokracovat serial v 4. serii. Inak film celkovo hodnotim ako klasicku dlhsiu epizodu, ktora vsak nie je vobec taka napinava ako tie v serialy a co ma mrzi je ze tu nesedelo zopar veci!?! Podla toho co sme videli v prvych 3 seriach, by ani jeden z Adamovcov nevydal rozkaz, ktory by znamenal smrt Kary Thrace, co vo filme dost divne vyznelo a taktiez by Apollo nikdy v serialy len tak bezhlavo nenechal cast posadky len za to ze sa prerusilo spojenie...toto vo filme ozaj nesedelo s povahami postav ako nam ich ponukli v seriali. ()

BS 

všechny recenze uživatele

Pro někoho, kdo neví co je Galactica ať se k tomuhle dílu raději nepřibližuje, pro ty, kteří jsou BSG zachyceni je to jasná volba. Pegasus zde ožívá na plno, dojde k vysvětlení mnoha "mýtických" příběhů o admirálce Cainové a vše do sebe najednou krásně zapadá. Závěrečný rozhovor mezi Roslinovou a Adamou to vše jen umocňuje. Pro fanoušky povinnost. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (1)

  • Mary McDonnell (Laura Roslin) obsadila roku 2012 poslední místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o nejlepší náhradu reálného presidenta filmovým. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama