Reklama

Reklama

Lee Adama sa vydáva na svoju prvú misiu ako veliteľ hviezdnej lode Pegasus. (SkyShowtime)

Recenze (106)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další, ikdyž dost prodloužená, epizoda ze seriálu zapadající příbližně do druhé poloviny druhé série. Dozvídáme se o motivech posádky Pegasu a jejich pochybných rozhodnutích, které nejsou zas tak špatná, jak by na první pohled mohlo zdát. Film obsahuje všechny správně ingredience, které Galacticu dělají Galacticou, byť samotná epizoda přeci jen působí jako spíše bonus pro fanoušky, než plnohodnotný film. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Docela chabá výplň mezi třetí a čtvrtou řadou BSG. Dozvíme se něco nového a je to poměrně poutavé, ale bohužel to obsahuje také dost logických chyb, typických pro BSG. Nicméně oceňuji snahu tvůrců udělat z admirála Cainové ještě většího záporáka. To se jim rozhodně povedlo, zamrzí pak jen, že se s ní nedokázaly vypořádat tak, jak by zasloužila. ()

Reklama

Redswif 

všechny recenze uživatele

Po spíše psychologické třetí serii tu mám film, který by má razatní ráz první série. Dějově by spíš pasoval na konec druhé série, ale troška zavzpomínání ještě nikoho nezabila. Pro někoho kdo z BSG neviděl nic, je to sice pěkné pokoukání, ale bude značně tápat v ději, pro ty ostatní je to další skvělý počin a pokud se t tomot stylu ponese i čtvrtá sérii máme se na co těšit! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Byla to vynikající příležitost vidět již viděné z jiného úhlu. U admirálky jsem byl vysloveně nadšený, že o ní zjistim víc. Bohužel se to moc nedotáhlo do konce, stejně třeba jako vzpomínání na první válku a mladého admirála Adamu. Pro fanoušky seriálu je to samozřejmost, kterou ocení, ale jinak se jedná o dlouhou nudu skoronefungující jako výplň mezi řadami. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnešná premiéra. Pred filmom som dopozeral 17. časť druhej série a tento film na to skvelo nadväzuje. Pri dĺžke 100 min. film skvelé pokračuje v príbehu. Vysvetli pár veci ale hlavne otvorí ďalšie otázky do pokračovania ďalších častí a sérii. Postupne sa tu dozvedáme príbeh lode Pegasus ale hlavne začiatky a podstatné veci čo sa stalo pred stretom Pegasusa a Galactica. Dej sa prelína s prítomnosťou a ešte aj so staršou minulosťou a uvidíme aj kúsok príbehu z prvej vojny proti Cylonom. Každopádne film má skvelo navodili na pokračovanie v seriáli. Upozornenie film nepozerajte skôr ako skončíte v druhej sérii 17. časťou, pretože ako samostatný film to bez seriálu nedáva zmysel aj, keď je súhrn na začiatku filmu a celé do pôsobí ako klasický dvoj diel na pokračovanie lenže v jednom filme a príbeh je zaujímavý, tak si myslím, že človek ktorý nepozná vôbec seriál, tak nepochopí o čo vlastne vo filme ide a čo je najdôležitejšie nepochopí chémiu medzi postavami, keďže film už tak nejako počíta s tým, že každý kto si ho pozrieť už videl aspoň prvú sériu a veľkú časť druhej série. Samozrejme charaktery postáv vo filme nie sú zanedbané a pekne pokračujú vo vývine každej z postáv. Viac nemám čo dodať. Celkové hodnotenie za mňa je 90%. 10% dole za to, že samostatne by film moc nefungoval. Inak môžem len odporučiť. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (1)

  • Mary McDonnell (Laura Roslin) obsadila roku 2012 poslední místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o nejlepší náhradu reálného presidenta filmovým. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama