Reklama

Reklama

Lee Adama sa vydáva na svoju prvú misiu ako veliteľ hviezdnej lode Pegasus. (SkyShowtime)

Recenze (106)

verbst 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrá výplň mezi třetí a čtvrtou řadou. Zjistit, že admirál Cainová byla ještě větší pizda než se zdálo, a vůbec jak to všechno fungovalo na Pegasu, za to stálo. Možná ještě trošku lepší než pilot. Tam to ze začátku skřípalo. Tady to jelo celou dobu... P.S.: Pořiďte si Extended&Unrated verzi. Ještě lepší! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Vynikající snímek doplňující mezery ohledně minulosti lodi Pegasus. Současnost střídají flashbacky a my se kromě aktuální mise dozvíme střípky s původní války se Cylony a jak se Pegasus protloukal válkou. Uvidíme všechny zásadní momenty, o kterých se mluvilo. Admirál Cainová se s tím skutečně nemazala a šla přes mrtvoly. Setkáváme se tu i s kapitánem Kendrou, kterou jinak v seriálu neuvidíme. Určitě stojí si film doplnit v rámci souvislostí v celém seriálu. "Jaderné zbraně jsou odjištěny." ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Solidní výplňový dvojdíl patřící chronologicky někam do druhé série - ta byla z celé BSG zatím imho nejlepší a to hlavně díky konfliktům s/na lodi Pegasus o které je celý Razor. Jako běžný film samozřejmě nefunguje, ale mezi jdnotlivými díly patří jednoznačně k nadprůměru, i přes mírně zmršený konec s infiltrací Cylonské lodě (který je víceméně nelogický, nesmyslný, hloupý a... velmi patetický) 7/10 ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Zaprvé, tohle není samostatný film, tohle je součást seriálu, pro seriálu neznalé nemá vůbec smysl. Zadruhé, pro fandy to není o moc lepší, přijde mi, že už tvůrcům přišlo blbé vyplňovat čas web-sériemi, tak udělali film. Film, který vyplňuje různé mezery v dokončených sériích, ukazuje události, o kterých v seriálu padly zmínky (a mělo u toho zůstat!). Navíc skáče mezi obdobími tak chaoticky, že divák nestíhá sledovat. Palec nahoru snad jen za drsnou Stephanii Jacobsen. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Opět další zničující pecka z rodiny BSG, tentokrát v podobě dvou navýsost nesympatických hrdinek. Divák by totiž čekal, že když se podívá na zoubek Battlestar Pegasusu, objeví se nějaké vysvětlování či osvětlovaní, nikoliv ... vidíme činy tak, jak se staly a je to jen a jen o rozhodnutí lidí, jejich loajalitě a okolnostech, ale rozhodně ne o humanitě či emocích. Razor ani omylem nezměnil můj prvotní názor na zeleně postiženou (hm tedy modrou) mozkovnu adm. Cainové a už vůbec nepokoušel mé sympatie nad poskokem zvaným Kendra Shaw, jenž se shodou okolností stala prvním člověkem, který vyslechl proroctví o tom, že Kara Trace dovede lidstvo do záhuby. Razor není zbytečným počinem, ukazuje, co bylo v seriálu skryto za slovy a přináší nový -i když slepý- článek do mytologie cylonů. To všechno na ploše jednoho delšího dvoudílu, který však ani minutu nenudí, neboť je tu díky četným flashbackům kupa vyhrocených okamžiků, mnoho akce a hlavně leteckých soubojů. 80%. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (1)

  • Mary McDonnell (Laura Roslin) obsadila roku 2012 poslední místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o nejlepší náhradu reálného presidenta filmovým. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama