Reklama

Reklama

Lee Adama sa vydáva na svoju prvú misiu ako veliteľ hviezdnej lode Pegasus. (SkyShowtime)

Recenze (106)

Redswif 

všechny recenze uživatele

Po spíše psychologické třetí serii tu mám film, který by má razatní ráz první série. Dějově by spíš pasoval na konec druhé série, ale troška zavzpomínání ještě nikoho nezabila. Pro někoho kdo z BSG neviděl nic, je to sice pěkné pokoukání, ale bude značně tápat v ději, pro ty ostatní je to další skvělý počin a pokud se t tomot stylu ponese i čtvrtá sérii máme se na co těšit! ()

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

Inu, pro fanoušky povinnost. Ale příjemná. Přestože nepřináší nic nového, alespoň nám poskytne příležitost nahlédnout do situací, o kterých se v seriálu jen mluvilo. Těch retrospektiv je tu snad až příliš, ale na druhou stranu vyšší ambice než televizní snímek tento film nemá, takže odpouštím chyby a nechávám se mile potěšit koncem odkazujícím na čtvrtou řadu:-) ()

Reklama

BS 

všechny recenze uživatele

Pro někoho, kdo neví co je Galactica ať se k tomuhle dílu raději nepřibližuje, pro ty, kteří jsou BSG zachyceni je to jasná volba. Pegasus zde ožívá na plno, dojde k vysvětlení mnoha "mýtických" příběhů o admirálce Cainové a vše do sebe najednou krásně zapadá. Závěrečný rozhovor mezi Roslinovou a Adamou to vše jen umocňuje. Pro fanoušky povinnost. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Solidní výplňový dvojdíl patřící chronologicky někam do druhé série - ta byla z celé BSG zatím imho nejlepší a to hlavně díky konfliktům s/na lodi Pegasus o které je celý Razor. Jako běžný film samozřejmě nefunguje, ale mezi jdnotlivými díly patří jednoznačně k nadprůměru, i přes mírně zmršený konec s infiltrací Cylonské lodě (který je víceméně nelogický, nesmyslný, hloupý a... velmi patetický) 7/10 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Slušný filmík (u nás vysielaný ako dve časti). Dobrá hra s motiváciami a charaktermi postáv. Nie je to len upútavka na tretiu a štvrtú sériu, je to seriózna ukážka toho, ako by sa malo pracovať s postavami a ako účelne využiť fakty známe už zo seriálu (Ak ste zatiaľ nepočuli o battlestar Pegasus, nemá to však zmysel sledovať). Nová ústredná postava bola určite dobrá voľba... Rovnako aj mladý Adama, ktorý má aj samostatný web seriál BSG: RAZOR FLASHBACKS... ()

Galerie (187)

Zajímavosti (1)

  • Mary McDonnell (Laura Roslin) obsadila roku 2012 poslední místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o nejlepší náhradu reálného presidenta filmovým. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno