Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Nejgeniálnější film všech dob, jehož kulturní přesah nezná hranice. Toto umělecké dílo svou filozofickou hloubkou a všeobjímající moudrostí zastíní i vznik samotné knihy knih tj. Bible... no dobře kecám, ten film je blbost :o) Další z komedií pro puberťáky o dvou loserech co se snaží sbalit nějakou babu (jenom se do toho navíc přímíchaj ty lesbický upírky). Na druhou stranu sem se celkem zasmál a na polonahé, hezké holky se vždycky dobře kouká. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Film mě svým názvem a obsahem přiměl k přemýšlení, a páč jsem v podstatě sadistická bytost, rád své úvahy na nevinného čtenáře vychrlím. Tak třeba první filozofická otázka: Zaměřujou se heterosexuální upíři – muži na vysávání žen, nebo je jim to jedno? Na první pohled otázka poněkud nesmyslná, neboť u jídla nikomu na pohlaví konzumovaného pokrmu nezáleží, i zcela heterosexuální muž si dá bez rozpaků řízek z prasete nebo stejk z býka. Ovšem musíme si uvědomit, že v případě upírů hraje roli ten neobvyklý způsob konzumace pokrmu, připomínající začátek milostného aktu – třeba já osobně bych se velmi zdráhal přisát se ke krku nějakého chlapa, zatímco u nějaké alespoň kapku přijatelné ženy by mi to nedělalo sebemenší problém. Plus vezměme do úvahy, že ženské jsou většinou čistotnější a ty krčky maj vypulírovanější. Když se upír zakousne do pravého chlapa (co jak známo smrdí i na fotce), hrozí mu reálné nebezpečí, že mnoho příštích hodin rozhodně nebude mít problémy se zácpou. Takže je jasné, že heterosexuální upíři a lesbické upírky pijou krev ženám a homosexuální upíři a heterosexuální upírky pak mužům. Z tohoto pohledu je pak děj hodnoceného filmu poněkud pochybný, neboť ti kluci se lesbických upírek vůbec bát nemuseli, svým pohlavím a už vůbec né svým vzhledem nemohli těm studentkám konkurovat. Ale zpátky k vědeckému rozboru: vzhledem k tomu, že muži maj větší hlad než ženy a snědí toho mnohem víc (až na výjimky tedy), měl by se neustále zvyšovat poměr upírek v porovnání s upírama. Řekněme, že muž toho sní dvakrát víc, poměr upíři : upírky by se pak měl stabilizovat na hodnotě 1:2. V tom případě ale nevím, proč se muži bojej kousnutí od upíra, vždyť bejt upírem musí bejt paráda, každej má k sobě průměrně dvě upírky a navíc se může pod záminkou hladu přisávat na libovolný počet žen – neupírek! Doplnění duben 2018: Tak jsem si chtěl dneska ke snídani přečíst něco chytrého a vtipného a teď koukám, že jsem v tomhle komentáři udělal matematickou chybu. Víc upírů než upírek je vždy jen dočasný stav, v dalším kole se jejich počty vyrovnají (páč upírky sice maj jen poloviční hlad, ale je jich dvakrát víc, takže mužů ve druhým kole zakousnou stejně jako upíři žen). No ale myslím, že ani tohle nám krásný zážitek z mého komentáře nemůže pokazit! ()

Reklama

Kordus 

všechny recenze uživatele

Pokud se rozhodnete natocit film s tak lakavym nazvem a za celou jeho stopaz ukazete prsa tak na tri vteriny, jedna se o hrube nepochopeni zanru a nezaslouzite si zadne slitovani. A pokud selhava i vase schopnost napsat vtipne hlasky a situace, radeji ani nezacinejte tocit... Jedna hvezdicka za tech par povedenych vtipu (Takze to znamena, ze uz nejsou upiri? ... Ale jsou stale lesbicky.) a druha za genialni prekladatelske duo titulkaru! Quentine a JediAdame, dekujeme. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Nepodobá sa to na Fright Night, nieje to Fright Night ale žánrovým pojatím si to koleduje o výprask. A to o poriadny, keď sa to snaží o hororovú komédiu s štipkou humoru, inokedy sa to ponára do porno koľají a znovu sa to vráti v štýle tínedžerských hlúpostí a debilných narážok. Osobne nechápem autorov filmu, prečo dotoho dali všetko možné, ale nie dej, scenár a efekty. Za to by si zaslúžili odomňa odpad, ale kvôli tým krásnym ženám si to len predsa rozmyslím a dám trebárs 20 percent. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejodvážnější je na celém filmu skutečně jeho název. Spojení komedie o zásunu a upířiny nevyšlo zejména kvůli patrnému nedostatku režisérova talentu. Zlomyslně mne pobavila urputnost, s jakou se snažil takřka v každém záběru alespoň něco zachránit postprodukcí. Marně, akorát tím vystavuje ještě víc na odiv, jak chudý byl rozpočet. Vtipy jsou pitomé, atmosféra žádná, herci prkenní, jen ty herečky pěkné a kamerou lascivně očumované, čehož bohužel není využito dost důmyslně, aby film dokázal rozpoutat nějakou vážně míněnou diskuzi. 35% Zajímavé komentáře: Cervenak, 2-Xtreme, FlyBoy, GodComplex ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Roli Heidi měla původně hrát Ashley Mulheron. (HellFire)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)
  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)

Reklama

Reklama