Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Takto ma už dlho žiaden film neprekvapil. Ale pekne od začiatku. Nechápem ľudí, ktorý film prirovnávajú, alebo by chceli prirovnávať k filmu Shaun of the Dead(SotD). Lesbian Vampire Killers(LVK) nie je paródia, takže akýkoľvek argunemt "vampírske Shaun of the Dead" sa nekonalo je zbytočné. Zatiaľ čo SotD je paródia na zombie filmy, LVK je akousi poctou jemu podobným filmom. Asi jedinú spoločnú vec, ktorú oba filmy majú je vtip. Ale nie je vtip ako vtip. SotD je vtipný, pretože si robí srandu z niečo iného. LVK je vtipný, pretože si dokáže urobiť srandu sám zo seba a celú túto vážnu tému(aj k tomu sa dostanem) poňal odľahčene, ale stále neparoduje. LVK je predsa krásna ukážka a pocta filmom zo 60 rokov. Vampíry, čarodejnice, kliatby, legendy, cintoríny... majú to filmy zo spomínaného obdobia LVK si zobral čo potreboval a dokonale previedol do comedy-horroru. Je mi ľúto, ž film nemal väčší rozpočet, pretože triky a gore bolo slabé a verím, že kedy bolo viacej prachov taj rejžo by dokázal film pretiahnuť o dobrých 20min a určite aj moje hodnotenie by šlo vyššie. Takto je len "len" slušný comedy-korror, ktorý si vybral jednu zo základných hororových tém a okorenil britským humorom. PS: Vo filme je neskutočne veľa hlášok, ktoré ozaj stoja zato. 60% ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Nejgeniálnější film všech dob, jehož kulturní přesah nezná hranice. Toto umělecké dílo svou filozofickou hloubkou a všeobjímající moudrostí zastíní i vznik samotné knihy knih tj. Bible... no dobře kecám, ten film je blbost :o) Další z komedií pro puberťáky o dvou loserech co se snaží sbalit nějakou babu (jenom se do toho navíc přímíchaj ty lesbický upírky). Na druhou stranu sem se celkem zasmál a na polonahé, hezké holky se vždycky dobře kouká. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že se tu asi s leckým shodnu, ale jako zavilý fanoušek dvoje Pegg-Frost musím povznést námitku vůči některým vysokým hodnocením - snaha přiživit se na britské parťačkokomické akčnosti, která už stačila obsáhnout detektivy-parťáky a zombie apokalypsu je patrná už jen z "kchůl" kombinace lesbiček a upírů. Stylizace a efekty ještě ujdou, snaha kdeco zachránit post-processingem už začíná značit, že někde je něco špatně, někde něco schází. Je to přesně jak zmínil Červeňák, chybí tu přesně ten humor výše zmíněné dvojice, jejich souhra, jejich vypointovanost scén. Ano, nějaké perly se tu také najdou, ale ke konci filmu už se zdá být 83 minut skutečně vražedných. Komiksové ladění zabralo, hezké holky nejspíš také, absence záplavy humoru a pořádné akce (krom pár interiérů a lesa, který vypadá pořád stejně, se prakticky nehneme) ovšem ne. I pokus se ovšem musí docenit, já si ho cením na silné 2 hvězdy, coby béčkový hit z půjčovny to asi bude dobré. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Nepodobá sa to na Fright Night, nieje to Fright Night ale žánrovým pojatím si to koleduje o výprask. A to o poriadny, keď sa to snaží o hororovú komédiu s štipkou humoru, inokedy sa to ponára do porno koľají a znovu sa to vráti v štýle tínedžerských hlúpostí a debilných narážok. Osobne nechápem autorov filmu, prečo dotoho dali všetko možné, ale nie dej, scenár a efekty. Za to by si zaslúžili odomňa odpad, ale kvôli tým krásnym ženám si to len predsa rozmyslím a dám trebárs 20 percent. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dost slabá anglická komedie, která se snažila skloubit dva naprosto odlišné filmy dohromady. Klasická teen komedie s krásnejma holkama, co potkají dva lůzry a nějakým zázrakem se do nich zblázní. Plus upírská vybíječka. Je to sice suché, ale přece jenom se na to dalo koukat. Jednou a dost. P.S.: Nejlepší scéna je závěrečné vytí teplého vlkodlaka! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)

Reklama

Reklama