Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Název vypadá jako pěkná kokotina a filmový fanoušek už dopředu čeká něco zvrhlého, takže vstupní očekávání jsou nízká a z toho nakonec tvůrci filmu těží. Protože ve výsledku to opravdu kokotina je, ale jelikož zde nefunguje faktor zklamání a diváci jsou naladění na humor útočící na 1. signální, tak jsou schopní Claydonovi a jeho partě ledascos odpustit. Z filmu je přitom cítit, že ambice byly větší a že režisér chtěl nejspíš natočit něco podobného Zombielandu nebo Soumraku mrtvých, jenže k tomu mu scházel talent, vyšší rozpočet, kvalitní herci a konec konců i scénář. Zvlášť ženská část ansámblu představuje z hereckého hlediska spíš utrpení, které ovšem vynahrazuje jejich hezký exteriér. Nakonec by to mohlo být docela slušné softporno, kdyby štáb chtěl a trošku víc zatlačil tím směrem. Film zjevně cílí na teenagerské publikum a to by si snad mohlo přidat o hvězdičku víc. Naopak ti, co se řadí k intelektuálům, mohou zkouknout tohle dílko jen na vlastní nebezpečí. Celkový dojem: 25 %. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,To je jako středověkej gay bar..." ,,Zatraceně, ženský si to spolu rozdávaj i po smrti a na mě, než umřu, žádná nezbyde !" Povedená ptákovina, od které bych sice čekal více sexu a gejzírů krve, ale s ohledem na zdejší hodnocení jsem si velké naděje nedělal. Pěkný vizuál, jenž připomněl kde co (Čínský duchařský příběh, Van Helsing nebo rozličné videoklipy), což mi nevadilo, majestátní hudba doplněná postarším popíkem (vtipně přeskakující CD) a chytlavým rock and rollem (nejlepší poslední klasika - Showaddywaddy) a odkazy na další filmy - Rocky Horror Picture Show, zpomalený výsun čelistí - Vetřelec či Evil Dead. Škoda, že rozkošné gejzíry při masakrování upírek nebyly rudé, takhle připomínaly spíše mohutný orgasmus nebo výbuch cisterny s mlékem.... Jen ten název sliboval větší odvaz, na druhou stranu, nebyla to oplzlá prvoplánově rádoby vtipná americká nechutnost, byť pro sprosté slovo se nechodilo daleko. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

:-DDDDDDD!!!ač se mi moc nechce,musim uznat že jsem se příšerně řechtal.parta lidí se sešla,pozbírala pár peněz,vyhulila značné množství marihuany a natočila improvizační kulervoucí řachandu.dialogy jsou tak reálný,že mám pocit,jako bych v tom hrál já,se svym nejlepším kámošem,nebo s bratrem.perfektně vygradovaný situace,vyřešený totálním flinkem a neskutečným flegmouštvím.mrtě narvanejch nápadu hned v první půli,trochu škodí té druhé,protože film ke konci trošku ztrácí dech,ale to nemění nic na tom,že se jedná o skvělou komedii-parodii,se spousto nádherných micinek:-)z pohledu věčně zhuleného nadržence,musim říct super:-DDDD ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Komedie s mizerným humorem, horor bez napětí a akce bez akce. Na tomhle filmu se ale i tak najde pár věcí, co stojí za shlédnutí. Za prvé spousta nádherných herček a za druhé je to vizuální stránka, která je hlavně v úvodních titulcích kouzelná. Jako spousta dalších jsem měl i určitá očekávání a docela se na film těšil. Párkrát jsem se dokonce zasmál, ale jinak jde spíš o trapárnu, kde většinu času zmateně pobíhá pitomě hláškující tlouštík. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Chcete odreagovačku?V tomhle případě ji máte mít, protože u tohoto filmu nelze hledat vyšší princip :). Děj nic moc, ale občas se zasmějete nějakým hláškám. Musím se přiznat, že jsem se i občas lekl a to je v případě ne moc vyspělých efektů určitě dobře. Je to hezký průměr, který nenaštve ani nepřesvědčí. Sice bych se nakláněl spíše ke 2 hvězdičkám, ale přítomnost hezkých slečen tenhle filmek udrží na 3. Oh Ja. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)
  • Když Jimm (Mathew Horne) v hospodě zabodne šipku do mapy, tak je přečten název vesnice. Mapa byla ale dost daleko na to, aby se dal název přečíst. (Duoscop)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)

Reklama

Reklama