Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

bartias 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie nacpaná suchým britským humorem a povedenými hláškami je zpočátku příjemně ujetá. Jak ale běží čas, skromný děj začíná nudit, slabší vtipy vadit. Přes geniální název téhle splatterové legrácce schází pořádný drajv na to, aby s naostřeným štafetovým kolíkem vítězně doběhla do velkého finále. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"A potom proroctvom vyvolený chrabrý rytier uchopil pevnou rukou posvätný meč, oboril sa na kráľovnú upírov, tú odpornú démonickú beštiu... a odjebal jej hlavu." Armáda nádherných "cucačiek", skvostná béčkovo-komiksová vizuálna štylizácia, zručná réžia a sem-tam obstojná hláška. A ešte cocksword, ktorý je prastarý, všemocný a hlavne veľmi gay. A to je asi tak všetko. Niežeby to nebola miestami zábava a hlavní predstavitelia sa nesnažili. To upachtené naháňanie shaunovského grálu však nemá to podstatné - Peggov a Frostov zmysel pre humor. Over-the-top scény (sekera, sprcha) sú iba over-the-top a snaha o vtip často končí v trápnom kŕči. Škoda, lebo po remeselnej stránke je to žrádlo. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se snažil být téhle komedii otevřený a užít si ji, ale kde nic není, ani smrt... Příběh je jednodušší než ovládání automatu na kondomy, ne, že by to příliš vadilo, ale humor vystrkuje růžky jen v několika málo momentech a v porovnání například s filmy dua Pegg/Wright je nepovedený až to bolí. I když několik momentů tam bylo a výprava taky nebyla nejhorší. V mých očích ovšem promarněná šance. Takový název by si zasloužil mnohem lepší film. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Ak si niekto myslí, že výhradné právo na natáčanie B-čkových filmov majú Tarantino a Rodriguez a práve z tohto dôvodu treba znížiť hodnotenie každému, kto by im chcel hovoriť do remesla je rovnako absurdné a tvrdiť že Jacques Cousteau je jediný čo môže točiť podmorské dokumenty. Ja pri hodnotení nejako zvlášť filmy neporovnávam. Svieže, vtipné, sexy = 4 hviezdy ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Upíří lesbické Soft-porno, kde se pořád snaží tvůrci i postavy dělat legraci. Výsledek nepobaví, protože postavy jsou nesympatické. Navíc rozpočet filmu nebyl příliš veliký. Tvůrci toho nedbají a snaží se vše dělat přes triky. Atmosféra žádná, triky mizerné, vtipy trapné....Jen ty holky co se rády cumlají stály (a stálo mě) za to. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)
  • Když Jimm (Mathew Horne) v hospodě zabodne šipku do mapy, tak je přečten název vesnice. Mapa byla ale dost daleko na to, aby se dal název přečíst. (Duoscop)

Reklama

Reklama