Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Hodně překvapený jsem byl, když se mi z tohoto snímku během koukání vyklubala nefalšovaná noir detektivka, které chybělo pouze trochu starší osazenstvo, jiné prostředí a černobílý kabát. Po celou dobu si připadáte, jakoby jste koukali na skvělou detektivku z padesátých let a zároveň na parodii toho samého filmu, velmi nevšední zážitek, jen co je pravda. 3,5 ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Kristepane, do čeho ten Willis zase vlezl? Atentát na střední je parodie na všechny ty detektivky a kriminálky, kde někdo pátrá po pachateli zločinu...taky je to parodie na teenage komedie. Parodie na vsechny role Willise. A kdoví, na co ještě. Ale parodie má být vtipná a to rozhodně Atentát na střední není. Je to ubohé a nudné a kdo vypnul na začátku, udělal nejlíp. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Příběh v klasickém noirovém schématu je zasazený do prostředí americké střední školy. Oproti temnému Zmizení (Brick) je ale mnohem veselejší. Vyšetřující mladý smolný žurnalista na rány pěstí odpovídá suchými hláškami, propadá neodolatelnému kouzlu femme fatale Mischy Barton a místo cigaret v ústech notoricky žmoulá žvýkačku. Povedené gagy inspirované humorem teenagerovských komedií zapadají do dobře napsaného scénáře. I když je komplikovaný konec mírně chaotický, film nenechává na pochybách, že tohle je ta pravá Drsná škola. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Navím sakra kde přesně začít, ale bylo to celkem dobrý, tedy v míře. Některým hlaškám jsem se opravdu překvapivě rád ze srdce zasmál, ale stejně během sledování smrdí průměr ze všech stran. Nevím proč do toho to projektu šel i Bruce Willis, pač na tohle od něj nejsme zvyklí. Je to přece ten borec co chrání naši planetu a vyřídí všelijakou špínu naši populace, aby se nám žilo o něco lépe, ale aby si své problémy ventiloval na puberťácích? Ach jo... Naštěstí tu nehraje hlavní housle, takže není až tak na očích a proto největší šašek má jméno Reece Thompson. Scénář je tak strašně hloupý, že ho raději ani nebudu nakousávat. To raději bych nakousnul Mischu Barton a věnoval ji cenu nejlepšího herce filmu. Nic od toho zkrátka nečekejte, prostě se nanejvýš zasmějete u některých scének, ale kdybych mohl doporučit pro mě určitě lepší alternativu tak jednoznačně Cry Wolf, který má alespoň napinavější scénař. Bruci Bruci Bruci... ()

Manhattan 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale tenhle film se nějak v ryje do paměti a nahlodává vás a nutí přemýšlet o podstatě střední školy drogy ,sex,podvody to vše je normální realitou dnešní doby.Toto dílko spíš ukazuje své zajímavě naservírované podání ze života teenage ale o žánru se dá jen těžce spekulovat, totiž čistá komedie to určitě není spíše bych se přikláněl ke stylu drama,komedie s prvky noir. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno