Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Juto 

všechny recenze uživatele

Film okrem kriminálneho/detektívneho prvku, ktorý je súčasťou, je to stále typický, triviálny americký vysokoškolský tínedžerský film: populárni chlapci verzus nerdi, nedbalé večierky so všetkými zúčastnenými, uvažovanie o sexualite, rasovo rôznorodé postavy a tak ďalej. Herecké výkony tiež nie sú ničím výnimočné, až na jednu príjemnú výnimku, Brucea Willisa v úlohe riaditeľa Kirkpatricka, ktorý je naozaj vtipný v noir štýle. Scény s ním vyčnievajú nad ostatné. 6/10 ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Už na začátku mě přepadal neodolatelný pocit nudy, ale zkoušel jse seho nevnímat.Ale ne že by se to panu režisérovi podařilo změnit. Spíše se mu z nějakého důvodu podařilo natočit něco neuvěřitelně nudného, což lze poznat z několika sekund filmu. Prostě nefunguje spojení krimi a teenegerovským love story. Jediné části, na které jsem se těšil byly partie ředitele střední školy v podání Bruce. ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Moc příjemné překvapení, aneb velmi zdařilý pokus o naroubování surové kriminálky a filmu noir do studenského prostředí, kde všechno do sebe krásně zapadá. Zároveň také další z těch podhodnocených snímků na CSFD. Aktuálně má film na IMDB hodnocení 6.6, které by mu slušelo a moc víc. Zajímavé komentáře: Renton, Hellboy ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Na teen krimi veľmi pôsobivé. Okrem prehrávajúceho Willisa to bolo naozaj zaujímavé. Niektoré okamihy filmu boli asi príliš pritiahnuté za vlasy, ale to by som možno ešte zniesla. Willis sa snažil hrať akéhosi pošahaného riaditeľa, lenže na mňa bol ako riaditeľ oveľa vulgárnejší ako jeho študenti. Do tejto role by som si viac, tak sko ju zahral Bruce, vedela predstaviť Vinnieho Jonesa. Pri Bruceovi to nebolo to pravé orechové. Ale čo sa týka príbehu, rozlúsknutia a hudby, tak tento film určite vystupuje nad ostatné. Pre mňa 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý žáner, príbeh a rola Bruca Willisa. Assassination of a High School President je film, ktorý je trochu odlišný od školských komédii, a ktorý je povýšený žánrom krimi. Čo znie fajn, no pri sledovaní filmu ma to moc nebavilo. Bruce Willis to hlavnú rolu tento krát nehrá a takže teenegerské duo (Mischa Barton, Reece Thompson) musí ťahať celý film. A v tom je ten najväčší problém. Film to určite nie je zlý a svoje kvality má, záleží len na divákovi, či ich zaujmú herci. U mňa sa tak nestalo, takže som sa miestami fakt nudil. 55% - 3* ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)
  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno