Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Manhattan 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale tenhle film se nějak v ryje do paměti a nahlodává vás a nutí přemýšlet o podstatě střední školy drogy ,sex,podvody to vše je normální realitou dnešní doby.Toto dílko spíš ukazuje své zajímavě naservírované podání ze života teenage ale o žánru se dá jen těžce spekulovat, totiž čistá komedie to určitě není spíše bych se přikláněl ke stylu drama,komedie s prvky noir. ()

FilmWave 

všechny recenze uživatele

Nápad přesunout detektivní vyprávění á la Raymond Chandler na střední školu není úplně špatný a vnitřní hlas hlavního hrdiny a občasné parodické vtípky celkem ujdou. Ale to vydrží tak na půl hodiny, film je navíc stylizován lehce halucinogenně trochu jako "Hele vole, kde mám káru?" a místy opravdu dost nudí. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Příběh v klasickém noirovém schématu je zasazený do prostředí americké střední školy. Oproti temnému Zmizení (Brick) je ale mnohem veselejší. Vyšetřující mladý smolný žurnalista na rány pěstí odpovídá suchými hláškami, propadá neodolatelnému kouzlu femme fatale Mischy Barton a místo cigaret v ústech notoricky žmoulá žvýkačku. Povedené gagy inspirované humorem teenagerovských komedií zapadají do dobře napsaného scénáře. I když je komplikovaný konec mírně chaotický, film nenechává na pochybách, že tohle je ta pravá Drsná škola. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ehm, no neviem, ale mne tento štýl akým to bolo podané neprišiel ani trochu atraktívny. Celé mi to prišlo ako keby sa snažili, aby to pôsobilo viacmenej sarkasticky, no napokon to vyznelo skôr trápne. A naozaj nechápem načo do role riaditeľa školy pchali Bruceho Willisa, ktorý vôbec nie je stavaný na takú postavu - veď to potom aj tak dopadlo. Čo ja viem, celkovo mi to prišlo také obyčajné, hoci aspoň to samotné vyšetrovanie celej kauzy bolo aspoň ako tak zaujímavé. Inak, dosť bieda, ktorá len sotva človeka zaujala. Aspoň, že na Mischu Barton sa dobre pozeralo... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenápadný ale slušný příběh o trampotách studentů na střední škole a jednom detektivním případu ukradených testů, který se pokouší vyšetřit jeden ze školních loserů. Kdyby se film více zaměřil na detektivní zápletku než na hlavního hrdinu snažící ho se sbalit třídní krásku mohl být o dost lepší, takhle z toho vyšla "jen" slušná podívaná, kde se párkrát objeví i Bruce Willis. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama