Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

FilmWave 

všechny recenze uživatele

Nápad přesunout detektivní vyprávění á la Raymond Chandler na střední školu není úplně špatný a vnitřní hlas hlavního hrdiny a občasné parodické vtípky celkem ujdou. Ale to vydrží tak na půl hodiny, film je navíc stylizován lehce halucinogenně trochu jako "Hele vole, kde mám káru?" a místy opravdu dost nudí. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Nech to znie akokoľvek hlúpo, tak táto teencrimedy je fakt dobrá. Skutočná kiminálka s parodickými prvkami uťahujúcimi si z film-noir (samotársky nie príliš kóšer detektív, femme fatale, obrovské spiknutie). Skvelé kamera, vtipné hlášky, drsný Willis a bohužiaľ predvídateľný koniec. To je zrejme jediná chybička krásy, ktorá kazí tento film. Keby som však mal o takých 4-5 rokov menej, neváhal by som ani chvíľku a napálil tam 5*. ()

Reklama

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Malý a nenápadný film, o "detektivním" připadu na středni, který sice nevybočuje z průměru, ale má jednu velmi příjemnou vlastnost - je zároveň dobrou parodií na noir detektivky a zároveň dobrou noir detektivkou, takže se hodí i pro ty, kteří se chtějí bavit i pro ty, kteří chtějí aspoň trochu přemýšlet. Škoda toho beverly hills prvku navíc - vztahová rovina je plochá a nezábavná. Na jedno odpoledne ideální oddechvka. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis jako válečný veterán, který se ujal ředitelování školy? Proč ne, když to okoření pár vtípky a zparoduje si sám sebe. I když v AoHSP hraje opravdu jen vedlejší roli, která se několikrát mihne a prohodí nějakou hlášku, ostatní leží na mladších hercích a docela to ve finále funguje. Vyšetřování krádeže přijímacích testů je sice zápletka na úrovni komiksu v mateřídoušce, ale ani to nakonec není tak špatné, když se to začne trochu rozplétat. 6/10 ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Tim Calpin, Kevin Jakubowski .. High school is prom, football games, boyfriends, girlfriends, party at the rich kid's house. Fun, simple, wholesome. _ Investigativní žurnalistická detektivka ze střední školy? Docela zajímavé žánrové pohrávání si se všemi drobnostmi, zvraty i femme fatale, co k tomu patří. Jen mezi zdmi a studenty z New Jersey. Zdejší zařazení čistě do komedie je tedy značně matoucí, dokonce by šlo klidně škrtnout úplně - pokud tedy neberete jako komedii jakýkoliv film o mladých, kde se pár vtipných opileckých pařeb a stupidních prdů objeví. Bruce Willis si zde ve vedlejší roli ředitele vede mnohem suverénnější než v Surrogates a z mladších herců nelze nezmínit sympaťáka Reece Thompson a docela pohlednou a ještě nepříliš známou Mischa Barton. Přejme jim po střední spoustu hereckých úspěchů. ___ Na film se časem jistě zapomene, jde sice o zajímavou hříčku, ale bez delší trvanlivosti, ovšem debutant Brett Simon, stejně jako duo scénáristů mající prsty doposud jen v South Parku, možná budou stát časem za povšimnutí. _ 70%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)

Reklama

Reklama