Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 2

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fandové této série (mezi které se rozhodně nepočítám) si museli na další díl počkat opravdu úctyhodnou dobu (14 let). Mezitím se rojila řada spekulací a mylných fámů o tom, o čem bude tento díl pojednávat. Jednu dobu se nejvíc mluvilo o návratu hlavní hrdinky z jedničky, ale Salva nakonec přišel s jiným nápadem. Ovšem ne moc vydařeným, co si budeme nalhávat. Hodně lidí bylo nažhavených na další souboj Trish s téměř nezničitelným tvorem, ale muselo se spokojit s bandou vidláků, šerifem a rádoby drsnými pozůstalými, kterým ON zabil nějakého toho příbuzného. Děj se tak odehrává krátce po skončení jedničky a před událostmi druhého dílu. Což by mi možná ani tolik nevadilo, jen kdyby to celé nepůsobilo tak špatným dojmem. O pořádnou atmosféru tu člověk pomalu nezavadí, dodávka střílející kopí z výfuku a s neprůstřelnými okny i karosérií (to už by rudl závistí i slavný Hasselhoff a Knight Rider) to už dost zavánělo trapností, i když se alespoň postarala o několik mrtvých navíc, no a náš zabiják už taky nepůsobil tak tajemně a děsivě jako v prvním díle. Navíc si nešlo nevšimnout, že ani speciální efekty nebyli žádný zázrak. Věřím však, že se najdou tací, kterým se tahle podívaná bude líbit o hodně více nežli mě. Já nikdy nebyl žádným zarytým fandou Jeepers Creepers. 40% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Strašák se vrací. Ne však po 23 letech, ale po 14. Všichni co mají zbraně a odvahu jdou do posledního boje, aby jednou pro vždy zničili zlo, které se sem vrací. Problém je v tom, že chybí jakákoliv brutalita, nějaké vysvětlení o originu monstra nebo stabilnější vyprávění. Jediné co ujde je maska a to, že snímek utíká celkem svižně. Fanoušky snímek rozhodně zklame, ale pokud nebudete čekat moc, na jeden večer by to stačit mohlo. ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Příšerné zakončení slušné hororové trilogie. Obsahuje spoustu nelogických scén, nesmyslné chování všech postav a opravdu hrozné digitální efekty. Dávám hvězdičku z úcty k původním filmům, které jsem viděl mnohokrát a vždy je řadil mezi mé neoblíbenější guilty-pleasure. Divím se, že série kvalitou tak strašně upadla, když tvůrčí tým zůstal stejný. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Létající obluda se vrací v průměrném snímku na deštivé nedělní odpoledne. Ač harpuna lítá vzduchem jako zběsilá a chlapci mají rotační kulomet mnohonásobně větší, než měli v Predátorovi, žádná kečupová jatka se nekonají. Což by se dalo odpustit, kdyby měl snímek strašidelnou atmosféru. Létavec strach nenahání, havrani a vrány trestuhodně nevyužiti a levné pixely hvězdy ubírají - fakt je náročné použít skutečný dělbuch místo mizerného digitálního triku? Škoda...kamera slušná, hudba velmi dobrá a matadorka Meg Fosterová potěšila. Odpad ne, ale podruhé již vidět nemusím... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

No vida, nakonec se čekalo na fešáka s křídly a jeho creepmobil o 9 let míň, ale výsledek je žalostný. Triky syfylitické, herci příšerní (Salva snad s nimi ani neumí pracovat), nějaké logické propojení mezi scénami neexistuje, po atmosféře úvodu jedničky ani památky a arcidémon v červeném tričku z výprodeje je tady pouze za ňoumu a stín kdysi tajemného zla. Z návalů letargie a lhostejnosti mě bohužel nevytrhlo ani hodně prostoru pro dnes už legendární, rezem zabarvený truck Chevy COE a jeho nervy cukající klaksonek. Vidím to tak, že smuteční řeč jsem již pronesl, na počest zesnulého zazněl poslední Salva a Creeper míří pod zem. Sbohem. Nejméně na 23 let, vzhledem k trendu ideálně navěky.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)
  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama