Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Seriál Futurama vážně žeru, protože je super! Ale u těchto (doposud) dvou filmů nemám dobré mínění. Futurama se hodí na seriál, ale nikoliv na celovečerní filmy. Prostě tvůrci měli místo filmu radši udělat 4 díly a byl by svatý pokoj. Seriál byl važně vtipný. Film není!!! Žadné dobré hlášky a žádné vtipné scény. Zábavnost téměř nulová. Od začátku sledování uběhlo 60 minut a já měl pocit, že už na to koukám 180 minut. Po skončení 90 minutové filmové Futuramy jsem měl pocit, že jsem u toho ztrávil 270 minut a byl jsem rád, že už to konečně skončilo. Zatímco Futruama: Bender's Big Score mělo dobrý příběh (a samozřejmně to bylo i zábavné), tak tento díl nemá ani ten příběh dobrý. Prostě zhovadilost. 90 minutová nuda, který neměla konce! Uvidímě jestli budu odvažný a podívám se na další díly, protože po tomhle vůbec nevím jestli tu odvahu mít budu! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Opět Futurama film, opět roztažení dílu na 90 minut s minimem přidaných vtipů a parodií. Až nepochopitelně autoři oproti seriálu šetří nápady a jen se stále dokola opakují. Vtipné to chvílemi stále je, ale kadence dobrých a velmi dobrých vtipů je hodně slabá a celovečerní délka Futuramě vůbec nesvědčí a pravděpodobně nikdy svědčit nebude. Kouknout a zapomenout, nic nového totiž tenhle díl nepřináší. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Po FUTURAMĚ už se mi stýskalo a na další film jsem se dost těšil. A nezklamal. Benderovi role hlavy robotí ligy sedla líp než role cestovatele časem. Scéna kdy jede v tanku s armádou nemrtvých robotů vyhlásit válku lidstvu patří k těm nejikoničtějším momentům celého filmu. Výborná zábava. Jen tak dál. Těším se na další porci. No a teď mě omluvte. Jdu si na počest svatého Asimova přečíst jeho KONEC VĚČNOSTI. ;-) Benderova ikonická filmová scéna č. 2: Opuštěný Bender stojí na zelené louce a říká; "Smrt lidem." ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Po předchozím filmu celkem zklamaní. Není to špatné a pořád je to FUTURAMA , ale v druhe pulce tomu dojde dech , pribeh a kouzlo.Jinak je tu porad plno paradních scének. Bender zjistuje , že jako Robot je nepotrebný tak se dostane do LIGY ROBOTU a vedle toho máme onu chapadlovitou vec. Po dalších zkouknutí zedituji hodnocení , ale po prvním a bez titulku to vidim jen na 70 procent a to jeste davam dost z nostalgie. Skoda , že si to neudrzí to tempo a silu z první pulky. "ALTERNATIVE UNIVERSE BITE MY SHINY METAL ASS! " ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Druhý film nasadí v úvodní části až příliš rychlé tempo, než aby se mu jej podařilo v následující hodince udržet a tak po většinu času trpí recyklací vtipů a dějovou roztříštěností (cca 5 dějových linií je na jeden takový film zkrátka moc a druhá Futurama se tak ještě více podobá složení několika dílů dohromady než Bender´s Big Score). Ale pořád je to svým způsobem stará dobrá Futurama. :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Název odkazuje na frázi „the beast with two backs“, termín vztahující se k sexuálnímu spojení dvou lidí a běžně používané Williamem Shakespearem. (HellFire)

Reklama

Reklama