Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu to malinovou mánii okolo tohoto snímku. Samozřejmě! Jde o další americké romantické klišé, kde se dá od začátku krapet tušit jak to dopadne atd.. Sandra Bullock možná nepředvedla zrovna nejslibnější výkon podle malinové poroty, ale mně přišla taková, jaká měla její Mary být. Ukecaná, praštěná a s hlavou plnou Stevea. Cyrusce bych Malinu nacpal do huby, že by ani nemrkla. Jak říkám, Sandra měla lepší role, ale takovou potupu si ani v nejmenším nezasloužila. Musím opravdu pochválit šmrncovní a chytlavý soundtrack, který byl opravdu nepřeslechnutelný. Námět je sice trochu praštěný, ale je vyvážen kupodivu promyšleným scénářem. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Není nad to, když si film pustíte v tu pravou chvíli. Už během pár okamžiků filmu jsem si v duchu prostě řekl: "Sandra je stejně dobrá herečka." A myslím opravdu dobrá. Protože i v poměrně nevyváženém a nakonec stejně americky sterilním filmu to utáhne úplně sama. Navíc jsem se ke svému překvapení několikrát od plic nahlas zasmál, protože to opravdu bylo humorné. Navíc, Sandra je prostě festovní baba. Hrozně mě potěšil ten (v podstatě až nečekaný) závěr. Další plus k dobru. A já jsem ještě k tomu kozačkový fetišista a po této stránce byl můj chtíč ukojen přímo královsky. Ty kozačky byly prostě super. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kim Barker .. Sandra mne letos chytla za koule. I tímto filmem, který sice není nijak nadprůměrně kvalitní, ale letos se prostě vrátila na výsluní a do vyšší ligy. Vyzrálejší a ostřejší vzhled (neviděl jsem s ní film od Crash, což je celých 5 let) ji dodává osobitý šmrnc a hyperaktivní, ukecanou postavu křížovkářky s rudými kozačkami a deštníkem zvládla zábavně. Z letošní trojice jejich filmů (+ Blind Side, Proposal) je přesto tenhle bohužel ten nejslabší, pod producentskou taktovkou jedou začínající tvůrci, která se vyžívá v jednoduchém příběhu a pitomoučkých komediálních situacích. K zatracení to však není, nudné odpoledne zamázne příjemně. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že to bol jeden naozaj pútavý film, pri ktorom som sa rozplakala, bola to síce komédia, pritiahnutá za vlasy, ale ak ste dávali dobrý pozor neujde vám hlboká myšlienka. A to, že sa ľudia nemajú meniť tak, ako ich chcú ostatní. Pekný film, zaujímavý a dynamický dej v ktorom sa stále niečo deje, príjemní herci, pekná kamera, scenár bol v pohode, rovnako aj hudba. Takých 75%. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Parádna oddychovka. Smial som sa na mnohých miestach a prišlo mi, že sa všetci zúčastnení svojimi rolami naozaj bavili. Toto je totiž úplný výplach, komediálna blbina, pričom v takýchto filmoch poväčšinou nehrávajú dobrí herci. Tu sa zišla kvalitná zostavička. Sandra Bullock je už rokmi overený komediálny talent a aj tu opäť raz ukázala aká je dobrá. Mne sa jej postava a ako ju podala veľmi páčila. Ostatní rovnako fajn. Skrátka ideálny film na nedeľný večer keď máte chuť len vypnúť a zasmiať sa. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)
  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)

Reklama

Reklama