Reklama

Reklama

Vražda jeho rodiny byla smrtící hovadina. Krvavá cesta za pomstou... Poté, co byla snoubenka Jompy Tormanna včetně celé rodiny a všech svatebních hostů zastřelena gangem zabijáků, se Jompa Tormann probouzí na nemocniční posteli. Vyhledá pomoc mistra bojového umění pana Handjagiho, aby začal svou cestu za pomstou proti všem, kteří se podíleli na masakru. Jednoho po druhém škrtá Joompa ze svého seznamu "smrti", dokud nenaplní svou pomstu vraždou toho posledního, vůdce gangu Papa Bulji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

CrazymanM odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka jako prase!Pan Wirkola je zřejmě "velikej umělec",už jsem viděl jeho dílko Mrtvý sníh a tady to jsem už nevydržel.Nechci zatracovat skandinávskou kinematografii,ale ještě pár takových snímků a v životě už se na nic z tohoto regionu nepodívám.Nevím,jaké mají problémy s Laponci,jestli jsou jako u nás cikáni apod. a vůbec mě to nezajímá,toto je komedie pro lidi s IQ šumící trávy.Borat nebo Bruno jsou taky pěkně uchylný komedie,tady jsem se ale za 20 minut ani nepousmál!!! ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Ovčí syndrom naplno nebo chcete-li jak zahubit diváka kinofláků a cdfd hledače nejlepších filmů do několika minut. Pro mě ideální zaplnění času, u které se dostalo i na záchvaty smíchu, sice ne tak časté, ale rozhodně silnější než u 90% seriózně zaplacených komedií z produkce USA.A zdaleka to není vše jen o humoru a nadsázce. Dojde i na překvapivě akční pasáže, někdy až hororově nechutné a co potěší oko fanouška, tak určitě odkazy na velkou řadu snímků(ne jen Kill Bill) a je vidět, že tvůrci se nechávájí inspirovat klasikou a hážou jednu poctu filmové historii za druhou a je v tom cítit respekt. A to nemluvim o práci kamery, herců a postprodukce, prostě mam pocit, že většina lidí tady na csfd a na imdb je s tim hodnocenim mimo a nejspíš teda jsou mimo i v posuzování ostatních počinů, které jim nespadaj do jejich omezené představy o kvalitním filmu.Takže stručně závěrem, Kill Buljo je velkej nářez za malý šlupky. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tento film netreba brat prilis vazne, aj ked je to parodia a k tomu nepodarena. Na amatersky sposob je to celkom uchadzajuce. Nejake smiesne gagy som v nom postrehol a najviac cim oplyva tento film su vulgarne slova. Mne osobne moc nevadia, ved v zivote sa tak rozprava:))) Srandovnych momentov mohli urobit viacej, potom by tento film bol putavejsi. Niektore gagy neboli vobec smiesne ale skor trapne a neboli vobec zabavne. Inac videl som aj horsie parodie ako je tento slabucky odvar komedie. ()

sewik 

všechny recenze uživatele

Řikám si, jak je možný, že parodii na Kill Bill jsem neviděl v kině. Jak mi to jen mohlo uniknout?????? Po čtvrt hodině mi bylo jasný, proč kino ne. Koupit si vstupenku na tohle, tak v kině rozsekám sedačky, zapálím plátno a občůrám čerstvě vymalovanou zeď. Jako film ze sekce domácí tvorba, bych to bral. Parta nadšenců vezme kameru a hrajou si. OK. Ale na neoficiální parodii je tohle to dost málo. Z celýho filmu se líbila jen scéna ze svatby a scéna z nemocnice. Opravdu to totiž parodovalo Kill Bill(dokonce i vtipně). A to je tak vše. Sílu dokoukat tenhle kousek mě dodávala naděje, že ještě uvidím takto předělanou scénu z originálu. Nestalo se tak. Zbytek filmu byla jen jakási zakalená kaluž rádoby humoru, příběhu a osob. Klepal jsem si na čelo, že jsem do ní skočil oběma nohama. Jedna hvězda za zmíněné scény a za žlutý plakát s hezkým nápisem. ()

teseth odpad!

všechny recenze uživatele

To někdo myslel vážně?? Protože natočit parodii a sračku je fakt rozdíl. Toto je sračka nejvyššího kalibru, která nemá nic společného s parodií, ironií či jakýmkoliv jiným pokusem o zesměšnění jiného filmu. Tohle prostě vykrade tři filmy a pokusí se z nich pomocí debility poslepovat něco jako film. Nevyšlo to!! Autor scénáře neměl míchat tolik drog dohromady, protože jiným stylem tohle vzniknout prostě nemohlo. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Většina parodií ve filmu jsou jen prvoplánové skeče, najde se tu však i parodie na film Deliverance. Odehrává se, když policista Sid vzpomíná na akci, při které ho znásilnila parta laponských horalů. Vše se odehrává stejně jako ve výše zmíněném filmu a na pozadí dokonce hraje ústřední melodie snímku. (SHI-SHA)
  • Quentin Tarantino (režisér Kill Bill) se na tento film díval a velice se mu zalíbil. Dokonce režisérovi této parodie poděkoval. (ČSFD)
  • Kill Buljo je první celovečerní film režiséra Tommyho Wirkoly. (ČSFD)

Reklama

Reklama