Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (311)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý , lehký , " bez příběhu " ale i přesto zábavný přesně takhle to u animáků má být jen mě mrzí jak se Zach zhostil svojí role . Vypadalo to jako kdyby si přišel pro prachy a jen si ten scénář tak bez citu odvykládat nebo je to jen moje mýlka a Zach se prostě hodí jen na takový blázny . ( 10.9.13/MAC ) ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Ano, bavil jsem se. Jednotka čtyř morčat zachraňuje svět před ztransformovanými domácími nástroji. Je vidět, že si tento snímek mnohé bere od Transformerů. Jako akční film asi neobstojí, ale jako povedený nářez pro děcka určitě ano. Dokonce jsem se místy i smál. Samotní herci nějak moc nezazářili, ale morčata byla skvělá a srandovní. No a krtek, ten samozřejmě taky. Na sobotní večer pro celou rodinku je to geniální. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ten Jerry Bruckheimer tam zkrátka cítit je. Navíc se G-Force svezl na vlně jak Terminátora, tak hlavně Transformerů. Takže se jedná o jednu velkou krádež. Těšil jsem se trošku více na nějaký ten vtípnější momentík, ale ten se ne a ne dostavit. Na morčata jsem si musel nějakou tu chvilku zvykat. Shrnout by se film dal asi takto: blbinka, kterou ocení hlavně mladší 15 let, pro které může být tento film naprostým kultem. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $150miliónovTržby USA $119,436,770Tržby Celosvetovo $292,810,686Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,189,471Tržby za predaj DVD v USA $57,050,129║ Ničím prekvapivá tuctová zvieracia tláchačka, ktorá našťastie nenudí a ponúkne slušnú trikovú stránku ale nič viac na vyše. /45%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský magnát Jerry Bruckheimer se tentokrát podepsal pod rodinou akční podívanou, kde hrajou hlavní roli digitální morčata. Pokud divák přistoupí na fakt, že se jedná o rodinou záležitost vyhýbající se logickému chápání bude se slušně bavit. Vizuální stránka vypadá velice dobře, hudba má slušný náboj a akční scény mají překvapivě napětí i spád. Škoda pomalejší druhé třetiny, která trochu brzdí slušný rozjezd a nabušený konec. I tak překvapivě kvalitní zábava. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Zach Galfianakis musel pro roli Bena přibrat několik kilo. Původně se uvažovalo o tom, že by maskéři herce "přifoukli", ovšem mnohem snazší bylo, aby herec jedl celé dny jen jídlo s cukrem apod. (fiLLthe3DD)
  • Pro záznam skutečného světa ze zvířecí perspektivy byla použita takzvaná „cvrlikací kamera“, pojmenovaná podle zvuku, který vydává. Tato kamera je schopná natáčet své okolí v úhlu tři sta šedesát stupňů. (Olík)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama