Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (310)

nash. 

všechny recenze uživatele

Svižná akční blbinka pro děti školou povinné. Scénář poskládal nějaký levný soft z obvyklých prefabrikátů akčního filmu, doplněných základní výbavou filmových odkazů a standardních hlášek. Jedinou novotou je tak obsazení hlavních rolí, kdy Bruce Willise či Stallona nahradila Rychlá Rota. Bruckheimer dodal typickou mosntrakci, nějaké ty roboty a exploze. Zběhlejší divák tu nic nového ani zajímavého nenajde, děti se však budou dozajista bavit. Jen doufám, že pak nepustí do vycviku svých morčat. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

V českém znění: Vladislav Beneš - Sam Rockwell (Darwin), Tereza Kostková - Penélope Cruz (Juarézová), Tomáš Matonoha - Nicolas Cage (Speckles / pan Yanshu), Ivan Trojan - Tracy Morgan (Blaster), Martin Zounar - Jon Favreau (Hurley), Pavel Batěk - Zach Galifianakis (Ben), Aleš Procházka - Will Arnett (Killian), Jan Vlasák - Bill Nighy (Saber), Zuzana Kajnarová - Kelli Garner (Marcie), Lukáš Hlavica - Gabriel Casseus (Agent Trigstad), Martin Stránský - Jack Conley (Agent Carter), Stanislava Jachnická - Niecy Nash (Rosalita) +++ V podstatě je to taková blbinka pro děti bez většího významu, prostě to má pobavit. Sice mě to moc nepobavilo stylem nějaké řáchandy a plácí do kolen, ale nenudil jsem se. Zápletka naprosto stupidní a plno nelogyckých děr, ale je to pro děti, tak se to dá přehlédnout. Konec vykazuje známku originality, ale jinak je mostr robotem a uplným závěrem totálně utopen - s tímhle si mohli pohrát trochu víc. [Viděno v 3D] ()

Reklama

Caym 

všechny recenze uživatele

Nač ta skepse? Hurley dával, Bill Nighy byl (opět) k sežrání, akce víc než slušná, občas jsem se pousmála... Nebudu to okecávat, rovnice bill nighy+(voice) nicolas cage+ (mluvící!!) morčata = dokonalé guilty pleasure. (trochu mě štvala Penelope, ale ta mě už s tou svou španělskou english brnká na nervy celkem dlouho) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Hlodavce sú háveď..., väčšinou. V rozprávkach sú ale vždy za hrdinov a v tomto menšom odvare Transformerov sú ich schopnosti nadpozemské. Predvídateľnosť deja nevadí, no akčnosť ma prekvapila. Až v záverečných titulkoch pri prečítaní mena J. Bruckheimer mi došlo, prečo boli akčné scény o triedu lepšie, ako v iných podobných filmoch. Ako rodinný film, hlavne pre deti iste uspokojí. Hlodavce zachránia svet, dostanú medaile za chrabrosť( kurva, vždy som takú chcel dostať) a nechýba tradičný tanec na záver. A krt "škuľko?" Ten nie je až taký škuľavý, ako by sa mohlo zdať...60%. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý , lehký , " bez příběhu " ale i přesto zábavný přesně takhle to u animáků má být jen mě mrzí jak se Zach zhostil svojí role . Vypadalo to jako kdyby si přišel pro prachy a jen si ten scénář tak bez citu odvykládat nebo je to jen moje mýlka a Zach se prostě hodí jen na takový blázny . ( 10.9.13/MAC ) ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)
  • Zach Galfianakis musel pro roli Bena přibrat několik kilo. Původně se uvažovalo o tom, že by maskéři herce "přifoukli", ovšem mnohem snazší bylo, aby herec jedl celé dny jen jídlo s cukrem apod. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama