Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

predators 

všechny recenze uživatele

No, nic zázračného pod sluncem, ale jednou se na to podívat dalo. Morčata a jejich animace je slušná, nějaká ta akce se taky najde, ale co této "reklamě na grafické karty" chybí, je humor a zase jenom humor. Nemá to být náhodou vtipné, když se jedná o film pro piškoty? Ti si užijí pouze těch pár honiček... Zajímavosti: Proč G-Force? Rozhodovalo se mezi G-Force a AMD ATI. A prvně jmenovaný poskytl morčatům grafické karty zdarma... :-) 45% ()

ripo odpad!

všechny recenze uživatele

Synovi som to sľúbil a sľuby sa musia plniť .... Príjemné usadenie v kreslách multikina a ..... a pozitíva v tom momente pre mňa skončili. Pozliepaný dej, akoby bez príbehu, kde sa viac kecalo o ničom ako konalo. A 3-D efekty ? Nula, nula a ešte raz nula !!! V zábavnom parku v Orlande bolo v 10-minútovom filmíku viac akcie a efektov ako za celú nudnú hodinu a pol ... Zbytočne vyhodené peniaze do pažeráka výrobcov takýchto humusov. Viem, že film nebol určený primárne mojej vekovej skupine, ale aj tak - nevedel som sa dočkať konca. Ten bol pre mňa doslova vyslobodením. P.S.: syn bol nadšený .... ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Kravinka, kterou bych podruhé už nemusela vidět, ale vzhledem k tomu, že jsem na to viděla na plátně v kině v pracovní době s lidma, kteří z toho byli nadšení, tak dojem nebyl tak hrozný, jako kdybych se na to dívala v klidu domova, možná bych se ani nedodívala, není to můj šálek kávy;-) Nicméně chvílema se zábava našla... ()

Caym 

všechny recenze uživatele

Nač ta skepse? Hurley dával, Bill Nighy byl (opět) k sežrání, akce víc než slušná, občas jsem se pousmála... Nebudu to okecávat, rovnice bill nighy+(voice) nicolas cage+ (mluvící!!) morčata = dokonalé guilty pleasure. (trochu mě štvala Penelope, ale ta mě už s tou svou španělskou english brnká na nervy celkem dlouho) ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Výborná animace, skvělá akce, povedený soundtrack... To jsou hlavní klady. Kvalitu filmu však snižuje poměrně slabší scénář a snímek také postrádá více humoru. Občas se sice zasmějete, ale víc coolových vtipů by neškodilo. Vcelku se jedná o vtipnou a svižnou akční podívanou pro menší, která však ničím výrazně neuchvátí... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro záznam skutečného světa ze zvířecí perspektivy byla použita takzvaná „cvrlikací kamera“, pojmenovaná podle zvuku, který vydává. Tato kamera je schopná natáčet své okolí v úhlu tři sta šedesát stupňů. (Olík)
  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama