Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

Hrůša7 

všechny recenze uživatele

Yeatman si zřejmě chtěl vytvořit svůj vlastní pohádkový svět.Být osmiletým chlapcem tak se bavím jelikož to má náboj a rozhodně dobrodružství, ale jinak velmi špatně zakončený konec, který byl velmi uspěchaný po celkem zdařilém začátku po kterém nikdo nemohl vědět jak to celé dopadne a nakonec pár scénami zakončený příběh... ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Když jsem se poprvé doslechl o tomto filmu, řekl jsem si - a je to tady, Jerry definitivně zblbnul, zesenilněl a je konec. Dlouho jsem se bál na film podívat. Až dnes. Nevím, zda jsem byl v nějaké eufórii, ale bavil jsem se poměrně velmi dobře. Odmyslíte-li si fakt, že hlavní padouch obrátí během několika vteřin a že tak nějak po bruckheimerovsku vše dobře dopadne (a taky to, že Trevor Rabin vykrádá tu sebe, tu Hanse Zimmera), budete se docela bavit... I když chce to trochu regrese;) ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Kravinka, kterou bych podruhé už nemusela vidět, ale vzhledem k tomu, že jsem na to viděla na plátně v kině v pracovní době s lidma, kteří z toho byli nadšení, tak dojem nebyl tak hrozný, jako kdybych se na to dívala v klidu domova, možná bych se ani nedodívala, není to můj šálek kávy;-) Nicméně chvílema se zábava našla... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jednotka G-FORCE zasahuje aneb superinteligentní morčata a jeden krtek v akci. Lehce zábavné, třeskuté, svižné a místy nápadité, ale až neuvěřitelně infantilní. Obstojná zábava z produkční dílny Jerryho Bruckheimera. Ani jednou jsem se nezasmál, ale to neznamená, že by mě to nebavilo. Debutující Hoyt H.Yeatman Jr. si režijně vede docela dobře a zvládá v pohodě přechod z dialogových pasáží do akčních naprosto v pohodě, a to scénář zrovna dvakrát nenabízí hutnou akci (dialogů je nečekaně poměrně dost) a narážky nebo citace na slavné akční bijáky malé děti nepochopí, pro dospělého nejsou dostatečně úderně podané. Hudba Trevora Rabina není vůbec špatná a nenásilně se snaží o náznaky parodie, ale přesto je písničkový soundtrack daleko lepší (namátkou Lady Gaga, Black Eyed Peas nebo Flo-rida feat. Nelly Furtado). Po technické stránce se téhle taškařici nedá nic vytknout. Dospělého diváka to zaujme jen v určitých intencích a daleko lépe si snímek užijí menší děti. Ostatně, pro ně je snímek určen. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když se v celém filmu stará o humor pouze křeček který se bojí toho že má příbuzné s fretkou je asi něco špatně. K soundtracku songy jsou absolutně zbytečné a nepasují tam což by tak nevadilo ale když už tam jsou proč tam jsou několik sekund asi režisér neměl peníze na to je tam pustit celé ubohost. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)
  • Zach Galfianakis musel pro roli Bena přibrat několik kilo. Původně se uvažovalo o tom, že by maskéři herce "přifoukli", ovšem mnohem snazší bylo, aby herec jedl celé dny jen jídlo s cukrem apod. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama