Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Ano, bavil jsem se. Jednotka čtyř morčat zachraňuje svět před ztransformovanými domácími nástroji. Je vidět, že si tento snímek mnohé bere od Transformerů. Jako akční film asi neobstojí, ale jako povedený nářez pro děcka určitě ano. Dokonce jsem se místy i smál. Samotní herci nějak moc nezazářili, ale morčata byla skvělá a srandovní. No a krtek, ten samozřejmě taky. Na sobotní večer pro celou rodinku je to geniální. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Spousta neotřelých nápadů (discokoule ze švábů byla super) a musím říct, že jsem se opravdu bavila. Nápad slibný, docela se ho podařilo i dobře zpracovat, ale mohlo to být ještě lepší, například Zach Galifianakis mohl alespoň trochu hrát. Vůbec veškeré neanimované postavy tu předvedly otřesné výkony, za které by se měly stydět. Kdyby nebylo toho, možná by film dosáhl i na 4*. Protože nápad že celý svět ovládne jeden malý krtek je opravdu nevídaný. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Pustím si film, vím co od něj přibližně očekávat, takže mi náladu určitě nezkazí. Tento mě dokonce příjemně překvapil svou nadřazeností nad obyčejnými pohádkami. Je plný propracovaných akčních scén pro malé, stačí si jen místo morčat představit Schwarzenegera:). Mrzí mě jen, že jsem neslyšel hlasy slavných z Holywoodu, ale těch našich neslavných, kteří to možná nadabovali mnohokrát lépe, jak už to u animovaných filmů bývá zvykem, díky za to. Žádný zázrak, ale při nízkých nárocích pobaví na 60%. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

G.I.Joe pro nejmenší... aneb lehkotonážní příběh o tom, jak strejda Jerry vykradl všechny blockbustery současnosti, přidal trochu z vlastní sbírky (Agent Darwin aka Connery ze Skály!) a dohlédl na to, aby debutující Hoyt Yeatman nasadil smrtelné tempo, v němž není přes vzduchem poletující morčata, hláškující křečky, špiónský hmyz a Zacha Galifianakise čas na vteřinu nudy. Do příchodu Avatara nejlepší 3D, co jsem viděl, a honička v koulích nezapomenutelná. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jen průměrně akční, příliš roztahané, 3D prakticky nevyužité a v případě, že si zajdete na dabing, tak také v naprosté většině jen odreciotavané, bez většího zápalu (s výjimkou Ivana Trojana). Jako nesporné plus shledávám v podstatě jen solidní automobilovou honičku, slušné triky a zajímavou finální pointu. Jinak ale nevidím jediný důvod, proč za tenhle Bruckheimerův produkt vyhazovat jakýkoliv větší obnos peněz... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)
  • Hot Yetman chtěl původně natočit film, který by posouval hranice vizuálních efektů, pak ale jeho pětiletý syn přinesl domů ze školy morče a začal vyprávět o tom, jak by morčata vypadala jako vojáci, kdyby nosila uniformy a malé přilby. Odtud již nebylo daleko k hlodavčím tajným agentům. (Olík)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama