Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (310)

m@rz 

všechny recenze uživatele

Dětská komedie. Spíše pohádka. Typický Disney. Nepřátelé jsou zlořádi, kteří i tak vypadají. Hlavní hrdinové jsou zase roztomilá zvářátka a jejich lidští kamarádi mají přívětivé povahy. Happy end je pak jasná rutina. Občas mi to připomínalo Alvin a Chipmunkové a taky Transformery (to hlavně teda ten konec). Ale grafikům a animátorům všechna čest. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavila více než dobře. Nápad vytvořit z morčat špičkové agenty se mi hodně líbil. Morčata jsou legrační sami o sobě, natož pak v rolích pro ně neobvyklých. Nejsou to jen zvířátka na hraní. Agenty doplňují i jiná zvířata. Mimo jiné, se tu objeví krtek, který je velkým odborníkem na počítačové systémy. Jako skrytou kameru je nejlepší použít mouchu. Ta bzučilka se totiž dostane naprosto všude, i když se občas promění ve stíhačku. Ještě tu máme jednoho hrdinu z říše zvířat, je to šváb Hary, který měl na sobě namontovanou pidi vysílačku s kamerou. Ten dokázal zformovat armádu svých příbuzných. Ještě jsem neslyšela o nikom, kdo by chtěl ovládnout svět pomocí satelitně propojených kuchyňských spotřebičů. Na štěstí se to mu podařilo zabránit. Jedno z bojových morčat si neodpustilo vtípek na účet jedné hotelové dědičky. Juarezová: "Pane Bože, vypadám jako čivava Paris Hilton" ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro mluvící zvířata slabost, i když se jedná o animovaná ve skutečném světě. Děj by sice mohl být lepší, ale vtipy jsou zde opravdu povedené. Morčata, křeček (fredka), myšky a krtek předvádí skvělý výkon a koho nedokáží pobavit, toho lituju. A co teprve super cool moucha... Jasně že je to hlavně pro děti, ale i normální dospělý člověk by si měl tento film i navzdory trapnému příběhu a konci užít. V těchto filmech oceňuji i český dabing, když se hlášky podaří, tak to stojí za to. --- Harley: "Áá miluju vůni napalmu po ránu. Jeho si nevšímejte, je to napůl fredka." Bucky: "Nemám z fredky ani chlup, Harley. Nemáš pro to jedinej důkaz!" Harley: "Tak proč jsi zlevněnej?" Bucky: "Jsem v akci. Každej se jednou dostane do akce." 60% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Použití morčat v animáku je novinkou. Zach Galifianakis v roli "bůhví koho" je taky novinkou. Ani jedna novinka není obzvlášť příjemná. Nechápu, proč v každém americkém bijáku (jak animovaném, tak hraném) hraje prim ovládnutí světa a všudypřítomná FBI, CIA či NID. A jak to má ve správné pohádce dopadnout, svět je zachráněn, chyby jsou prominuty. 40% ()

predators 

všechny recenze uživatele

No, nic zázračného pod sluncem, ale jednou se na to podívat dalo. Morčata a jejich animace je slušná, nějaká ta akce se taky najde, ale co této "reklamě na grafické karty" chybí, je humor a zase jenom humor. Nemá to být náhodou vtipné, když se jedná o film pro piškoty? Ti si užijí pouze těch pár honiček... Zajímavosti: Proč G-Force? Rozhodovalo se mezi G-Force a AMD ATI. A prvně jmenovaný poskytl morčatům grafické karty zdarma... :-) 45% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Hot Yetman chtěl původně natočit film, který by posouval hranice vizuálních efektů, pak ale jeho pětiletý syn přinesl domů ze školy morče a začal vyprávět o tom, jak by morčata vypadala jako vojáci, kdyby nosila uniformy a malé přilby. Odtud již nebylo daleko k hlodavčím tajným agentům. (Olík)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno