Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (311)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem čekal vlastně verzi akčních Chipmunků jsem se bavil docela dobře. Scénář je sice dost jednoduchej a místy přeplácanej, ale to u dětské podívané tolik nevadí. Tady se hlavně pořád něco děje, je to akčnější než polovina akčních filmů loňského roku a parádně to uteče. Člověk tak snadno zapomene i na ty infantilní vtípky s prděním a podobnejma pitomostma. Ke konci je to už sice docela moc překombinovaný a je vidět, že Bruckheimer si chtěl natočit vlastní Transformery. I tak je to ale slušná zábava pro děti, u které pro jednou diváci starší 12 let neusnou. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Mluvící křečci zachraňují svět. Hmmm. Animáky mám rád, což o to, ale poslední dobou mě to už začíná lehce nudit. Nebo jsem jednoduše namlsán pixarovskou skoro-genialitou? Každopádně mě tenhle "tým trénovaných tajných agentů" moc nezaujal. Naupírám jim snahu, poměrně zdařilou akční stránku či kvalitu animace, ale na více než dvě hvězdy to u mě není. A to i přes to, že postava Tracyho Morgana je s jeho hlasem naprosto skvělá. Jo a jak tady už pár lidí poznamenalo - mnohé sekvence těží z úspěšných blockbusterů let minulých takže o vykrádačky taky není nouze. Tito švábi byli vycvičeni k přenášení mikrokamer do střežených zón. ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Príbeh je úbohý zlepenec, ktorý variuje všemožné klišé špionážnych tímoviek, digitálne animovaná akcia nie je ničím výnimočná a uši to píli súčasnými mainstreamovými hitmi, ale dokopy to kupodivu funguje obstojne... Veková kategória cieľového diváka je niekde okolo 10 rokov, ale aj dospelý divák s kúskom mozgu v lebke sa zabaví priemerne, rýchlo a hlave bezbolestne (na rozdiel od trebárs podobných Chipmunkov). (5/10) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis v nějaké serióznější roli? To bych nečekal. Snímek jsem dlouhé roky odkládal, až se k němu konečně dostal a vlastně o nic moc nepřišel. Dost průměrná akční komedie s morčaty v hlavní roli. Na rok 2009 každopádně skvěle zpracovanými. Zbytek? Jízda vhodná k vypnutí mozku. Na tohle rychle zapomenu. ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Dětská komedie. Spíše pohádka. Typický Disney. Nepřátelé jsou zlořádi, kteří i tak vypadají. Hlavní hrdinové jsou zase roztomilá zvářátka a jejich lidští kamarádi mají přívětivé povahy. Happy end je pak jasná rutina. Občas mi to připomínalo Alvin a Chipmunkové a taky Transformery (to hlavně teda ten konec). Ale grafikům a animátorům všechna čest. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro záznam skutečného světa ze zvířecí perspektivy byla použita takzvaná „cvrlikací kamera“, pojmenovaná podle zvuku, který vydává. Tato kamera je schopná natáčet své okolí v úhlu tři sta šedesát stupňů. (Olík)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama