Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 1

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (237)

Haluzz 

všechny recenze uživatele

Digitální blesky! Zac Efron! Jahody v čokoládě! Digitální míče! Rozervanost Efronova charakteru dává třetímu, nejúžasnějšímu dílu série High School Musical tu pravdou hloubku, kterou diváci očekávali a také ji dostali. Všichni herci ze sebe pod vedením Kennyho Ortegy vydávají to nejlepší( jak visuálně, tak co se písní týče) , jejich charaktery to činí ještě živějšími, ještě sevřenějšími strhujícím příběhem. Tahle show má prostě všechno, co má mít !! ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

V Americe byl Muzikal ze střední celkem úspěšný. U nás bohužel ne. Tvůrci se rozhodli, že po velmi povedené dvojce natočí třetí díl a nasadí ho do kin. Myslím, že to byl dobrý nápad a že jim to nějaký ten dolar vynese. Na to, že jde o třetí díl, tak je stále na co se koukat. Děj sice zůstava stále stejný. Opět přípravy na nějaké vystoupení obohacené dobrými pisničkami, které mají dobré melodie. Tentokrát však něco ubylo. Ubyla nám nechutná přeslazenost. Jinak všechno při starém a to i ta sladká dvojce Zac Efron (ty chlupy v podpažďí jsou fakt nechutné) a nádherná Vannessa Anne Hudgens. Celkově je Muzikál ze střední hloupoučká a naivní blbůstka, ale mně se to libí. Je to velmi sypatický film, který si zase na moc nehraje a přesto má co nabídnout. Za rok 2008 byli v kinech dva muzikály. Příšerná Mamma Mia! a tento sníkem. High School Musical vyhrává nad Mamma Mia! na plné čáře. Jsem zvědavý, zda-li vznikne další díl, i kdž vzhledem k zakončení trojky si myslím, že žádné pokračování nebude. A je to docela škoda, protože já bych další díl asi i bral. Výborná zábava!!! ()

Reklama

misulka03 

všechny recenze uživatele

Ze zásady nemůžu hodnotit moc hvězdičkami. Všechny tři díly mají jiný podtitul, ale v zásadě se moc neliší. Troy a Gabriela jsou spolu a Sharpey začne intrikovat, aby byla na výsluní a úplně na konci se z ní vlastně stane milá postava, která sice bojuje za sebe, ale v závěru je miloučká. Tento postup a vývoj filmu by mi nevadil, pokud by se to neopakovalo v každém pokračování. Tento film je prostě pro puberťáky, pokud se někomu líbí a je mu trošku víc, nemám nic proti tomu a rozhodně nikoho nechci tímto urážet, ale podle mě je tomu tak. Bohužel já už ve filmech hledám něco více, něco, co mě posune dál. Film, který mě něčím obohatí a najdu v něm nějakou hlubší myšlenku, tento film je však dělaný pro jiné účely, rozhodně asi po shlédnutí nad ním člověk nemá dál přemýšlet. Každopádně písničky jsou hezké, taneční choreografie neuvěřitelná a zábavná. A Vanessin úsměv milý a krásný. Takže se klidně na film podívejte a každý si z toho vemte, co chcete, ale rozhodně v tom nenajdete nic hlubšího. Ale to snad nikdo, kdo viděl předchozí díly nečeká. :) ()

carly 

všechny recenze uživatele

posadila som sa do kresla a po prvej scéne rozmýšlala, o čom asi tak môže byť film, ktorý začal víťazstvom. potom som si vychutnala zbytok. pozbierala sánku z podlahy. zatlačila slzu a išla domov. je to film plný chytľavých piesní a skvelých tanečných čísel (už je to oficiálne, Kenny Ortega je boh choreografie). film plný radosti a rozhodnutí. film plný odkazov na predchádzajúce dva diely (check out the camel:)). bola to rozlúčka so strednou školou, ale aj uistenie, že priatelia z nej nám ostanú navždy. a bola to naozaj nezabudnuteľné zbohom. ťažko povedať, ktoré tanečné číslo bolo veľkolepejšie a ktorá pieseň chytľavejšia. no môj osobný favorit je waltzing in the rain a.k.a. Can I have thi dance? tá je jedným slovom nádherná. nemôžem nepochváliť hercov. všetci vedia, čo robia a robia to s radosťou. a tú je z toho cítiť. zase. lebo to je to, čo urobilo z malého televízneho filmu fenomén - radosť. tá ich aj tá naša. takže ak sa vám páčili predchádzajúce dva diely, určite si tento rozlúčkový nenechajte ujsť. ak máte radi tanec, hudbu, či muzikály, tiež je to film pre vás. no ak ste už zabudli, aké to je nechať sa unášať dobrou náladou niekoho iného, ostante doma. nepotrebujeme, aby ste nám kazili party. a my vám spánok. Go Wildcats! ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

2* opravdu jenom za tu choreografii, která je více méně povedená. Chápu že někomu se HSM líbit může, ale já do této skupiny lidí rozhodně nepatřim. Koukal jsem na to více méně pod nátlakem a z donucení. Jenom když vidim Zaca Efrona jak tam hupká tak mi roste krevní tlak a začínám mít chuť vzít basebolovou pálku a ukázat televizi zač je toho loket. Ale proč ubližovat chudince televizi, ona za to že v ní dávaj takový paka nemůže. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Muzikál momentálně míří pokořit 300 milionovou hranici a navíc byl oficiálně potvrzený čtvrtý díl, stejné herecké obsazení ovšem není jisté. (Pumiiix)
  • Na rozdíl od "jedničky", kde ho částečně daboval Andrew Seeley, si téměř všechny písně v "trojce" zazpíval Zac Efron sám. (adams89)
  • Zac Efron (Troy) a Vannesa Hudgens (Gabriela), ktorí spolu vo všetkých troch muzikáloch tvorili pár, chodili spolu niekoľko rokov i v súkromí. (Cherry_Bomb)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama