Reklama

Reklama

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo trochu moc. Neveldine s Taylorem nevěděli, kde končí únosná hranice a druhej Crank je proto tak šílenej, že je to spíše na škodu a některý ty scény byly fakt šílený wtf a vůbec jsem nepatřili. Jo jasný, jednička byla taky šílená, ale neházeli to tam bez ladu a skladu a mělo to mnohem dravější tempo. Tady už to fakt bylo přepísklí. Příkladem může být například finále, kde v jedničce přišli s originálním cool telefonátem a tady byl konec to největší wtf celýho filmu. Nicméně některý scény byly pořád hodně fajn a vtipný (soulož na veřejnesti mě v tomto podání asi neomrzí nikdy) a Jason Statham si to zase neskutečně dává a drží to i v těch nejšílenějších chvílí, pokud teda nemá zrovna obří hlavu.Škoda, tam kde mohla zase mohlo přijít to správný akční béčko, přišel jen akční guláš. Ale fandové akce a Stathama si těch pár výbornejch scén užijou. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem. Režisér si zoufale snažil najít jiný důvod proč má být hlavní hrdina neustále v pohybu a bohužel už mi to do příběhu tolik nezapadá. Navíc se zde skoro všechno opakuje a přijde mi, že se koukám na ten samý film jen s drobnými úpravami. Klady: hraje zde Chester Bennington ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší nálož pod sluncem naprosto gigantických rozměrů, já měl dost už po 30ti minutách a nebýt toho,že Chev pak malinko zvolnil, tak bych to bez duševní úhony prostě nedokoukal, protože něco tak brutálního, adrenalinově namakanýho, super drsnýho sem snad ještě neviděl, dokonce i Jason Statham je tady ještě tak 2x vostřejší než v jedničce a místo aby si zvyšoval adrenalin, tak do sebe pumpuje proud ze všeho možnýho, co má zrovna po ruce, počínaje výchovným elektrickým obojkem pro psy, přes policejní shockery, až po dráty vysokýho napětí, protože mu nějakej čínskej sráč sebral srdce, nahradil ho umělým a měl ještě zálusk na Chevovo péro, což byla pro Cheva poslední kapka a tak se vydal toho čínskýho sráče najít a vzít si svoje srdce zpátky a mezi tim stačí ještě zabíjet hajzly všeho druhu a vystřihnout si jedno excelentní šukací číslo s Amy Smart, který mnohonásobně předčí to z jedničky. A navíc tohle všechno je podporovaný tou nejklipovitější, nejcoolovitější, nejakčnější, nejnadupanější a nejdynamičtější režíí a kamerou, co sem kdy vidět. A teď když dovolíte, tak si jdu vyměnit spodky a pak si upravit TOP filmy a herce ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsou to tak tři hodiny, co jsem to dokoukal a já si za boha nemůžu vzpomenout co v tom filmu vlastně bylo. A to je, si myslím, docela špatně. :-) __ Statham, jak s oblibou říkám, je člověk, který dokáže dělat salta s třemi vruty v autě a ještě k tomu popíjet kolu a dávat si koblih. To je sice fajn, ale pokud dostane prostor jen jako vylízaná mlátička, je to škoda. Opakuje se co v jedničce, Chev musí zase a zase sám sebe dobíjet, aby nám neumřel, takže naprostá vykrádačka plus pár rádoby ultracoolových scén s filtrem na kameře. A to je dost málo! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Do centra Los Angeles dnes dopadl běloch, který přistál uprostřed rušné křižovatky, zničil jedno auto a poslal do nemocnice postaršího řidiče." Ne, nebyl jsem to já, protože já pády z letadla obvykle nepřežívám. Byl to zase nesmrtelný Chev Chelios, kterému ukradli zbytečnost zvanou srdce a on se naštval. Jen se musí pravidelně dobíjet a mě tato lekce fyziky zase bavila. Takže to máme tření, elektrický obojek, autobaterie, napojení do elektrické soustavy a pokaždé je to zábava. Pro mě je to zkrátka stejně dobré jako jednička, ale možná je to proto, že mi čínská mafie ukradla mozek. Naštěstí ho nepotřebuju. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • V severoamerických kinech film utržil 13,7 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 34,6 mil. (NIRO)
  • Závěrečné titulky mají 12 minut a 26 sekund, což tvoří skoro 13% celého filmu. (Ficik)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 164krát - 1,71krát za minutu. (Dixxx)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama