Reklama

Reklama

Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu. Jednoho dne dostanou tip na bizarní stránky, na kterých jejich autor zabíjí nejenom zvířata ale také lidi a to v přímé závislosti na jejich návštěvnosti. Úporná snaha okamžitě vypátrat provozovatele se však mění v beznadějné zjištění, že jejich umístění je prakticky nevysledovatelné… Už vůbec však nemají tušení, že hlavním předmětem zájmu „majitele stárnek“ se stávají právě oni sami… Poté, co se do rukou brutálního vraha dostává také agent Dowd je Marshová nucena spojit síly s místním policejním detektivem (Billy Burke) a najít vraha dříve, než její kolega ve vražedné hře podlehne. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Fyvolent, Mark Brinker, Allison Burnett .. Thanks god hes dead …how cn i downlod this video? _ Dobrý thriller (dokonce lepší než předešlá Fraktura), ale nic víc. Začátek je výchovný (pirátství je špatné, áno), přehlídka IT technologií speciálního policejního týmu také (řekněte WOW, áno). Škoda, že nápad není rozveden trochu nápaditěji a sám zloduch není nakonec zvrhlý člověk s pohnutou motivací, ale sofistikovaný mstitel, jehož identitu nám tvůrci odhalí až příliš brzy. Hoblit pracuje se světem, kde věčně prší a teplé barvy takřka neexistují, se světem, kde internet doslova zabíjí a společnost tomu ještě chladně asistuje (resp. se o postojích společnosti, mimo hromadné návštěvnosti inkriminované stránky, nic nedozvíme). V mnoha ohledech jistě ne moc vzdálené trudné budoucnosti osamocených jedinců, žijících jen virtuálně. Diane Lane takřka neznám a bohužel musím říct, že svým výkonem vcelku snadno zapadla do sestavy nevýrazných tváří. 55%. ____ PedeS: "Předně: film není určen pro racionálně smýšlející jedince typu Renton! :)" - Hoho, Franto, co je na filmu tak iracionálního? ;-) ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy za koukatelnost, jinak nic zvláštního pod sluncem, podobných filmů jsou tisíce, zas tak často na ně nekoukám, tak sem dokázal u tohoto neusínat. Ale jinak spíš takový kýč trochu. Základní nápad zajímavý, ale čím víc se film rozjíždí, tím je to béčkovitější - však víte, jak to dopadá, když na skoro všechno musí přijít hlavní hrdina, když se všechno týká hlavního hrdiny, a když i finále musí úspěšně zvládnout hlavní hrdina. Fuj. :-) ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Tak tuctové a průměrné, jak jen to jde. Film má sice zajímavou a slibnou myšlenku, ale rutinní režie z ní nedokázala vytěžit absolutně nic, co by bylo hodné zapamatování. Atmosféra slabá, herci nudní a celkový obraz ani z poloviny tak ponurý a nepříjemný, jako třeba v nápaditém Saw. Prostě další z mnoha thrillerů, které vymizí z hlavy ještě dříve než stačí pořádně vychladnout DVD. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Zajimavy namet, ale provedeni tak neskutecne presetoidni az to boli. Sablona radoveho thrilleru americke produkce na ktere je neoriginalni a drive milionkrat videne v bledemodrem asi uplne vsechno. Pro nezkuseneho divaka by to byl slusny prumer, ale pro filmoveho veterana jako ja to svou totalni ignoraci jakekoliv inovace zabublalo az na 1*. Absolutne zbytecny film. 2/10 ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná režie, průměrný film. Diane Lane tentokrát hlavní roli neuhrála a zbytek osazenstva nestojí za zmínku, nejlepší asi Joseph Gross. Film je předvídatelný, má spoustu špatných dialogů a aspoň mně se zdál jako slabší kopírka Saw. Naštěstí film nebyl příliš dlouhý, kdyby měl stopáž kolem dvou hodin, bylo by to daleko horší. Průměrný thriller, nič nového nenabídne, ale potěší dobře odvedená práce za kamerou. 5+/10* ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu si zahráli sami sebe i skuteční televizní hlasatelé z Portlandu. Byli to Marilyn Deutsch, Pete Ferryman, David Freitas, Jim Hyde, Kimberly Maus a Kerry Tomlinson ze stanice Oregon KPTV Fox 12. (Dr Lizal)
  • V 14:35 si můžeme všimnout,na monitoru PC české vlajky. (DanielW94cz)
  • Do kin byl snímek distribuován pod názvem One Way Lane. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama