Reklama

Reklama

Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu. Jednoho dne dostanou tip na bizarní stránky, na kterých jejich autor zabíjí nejenom zvířata ale také lidi a to v přímé závislosti na jejich návštěvnosti. Úporná snaha okamžitě vypátrat provozovatele se však mění v beznadějné zjištění, že jejich umístění je prakticky nevysledovatelné… Už vůbec však nemají tušení, že hlavním předmětem zájmu „majitele stárnek“ se stávají právě oni sami… Poté, co se do rukou brutálního vraha dostává také agent Dowd je Marshová nucena spojit síly s místním policejním detektivem (Billy Burke) a najít vraha dříve, než její kolega ve vražedné hře podlehne. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (273)

ladko 

všechny recenze uživatele

Tento film ja naozaj dosť hlúpy a naivný. Nie je vôbec napínavý, identita vraha je prezradená pomerne skoro a jeho motív je smiešny. Klišé číha na každom kroku a agentka Fbi je hlúpa ako popolník. Jediné, čo stojí za zmienku sú komentáre, ktoré návštevníci zanechávajú na www stránke - niektoré sú naozaj veľmi vtipné("Kill that chick, she fucked up your camera." alebo "This is why i don't date online."). Ale to je aj tak veľmi málo. Tomuto filmu bude dobre na televíznej obrazovke, v kinách však nemal čo hľadať. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Neviem, je možné, že sa nejakým spôsobom znižujú nároky na dobrý film, ale mne sa tento páčil. Nadpriemer je to istý. Je to veľmi pútavá, záhadu nestrácajúca vecička. Okrem toho, keď sa zamyslíme nad zmyslom daného príbehu, uvedomíme si, že je z väčšej časti pravdivý a tým aj znepokojivý. Hlavná hrdinka sa nespráva iracionálne, to je obrovským plusom filmu. Rovnako ako aj Diane aj Billy svoju rolu zvládol skvele. To sa však nedá povedať o podaktorých vedľajších postavách. Celkovo film pôsobí zaujímavo, napínavo. Je však na môj osobný vkus málo dynamický. Je to síce thriller ako má byť, ale troška akčnosti by mu nevadilo. Soundtrack je príjemne počúvateľný. Určite sa nájde chvíľa kedy si ho pozriem znova. 65% ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy za koukatelnost, jinak nic zvláštního pod sluncem, podobných filmů jsou tisíce, zas tak často na ně nekoukám, tak sem dokázal u tohoto neusínat. Ale jinak spíš takový kýč trochu. Základní nápad zajímavý, ale čím víc se film rozjíždí, tím je to béčkovitější - však víte, jak to dopadá, když na skoro všechno musí přijít hlavní hrdina, když se všechno týká hlavního hrdiny, a když i finále musí úspěšně zvládnout hlavní hrdina. Fuj. :-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další rutinní thriller, bez kterého bychom se obešli!! Nicméně se stačí dneska podívat na internet a člověk záhy pozná, odkud vítr vane!! Společnost se nenávratně změnila, a tak není divu, že se můžeme „kochat“ tím, jak někdo trpí před stylizovanými mordy jako ze série Saw. Přesto Gregory Hoblit, jak už ostatně několikrát, nedokázal přitlačit na PILU. Kdysi stál u zrodu jednoho ze seriálových fenoménů Policie – New York, a náležitě vnesl do daného žánru značnou dávku každodenního civilismu. Tady mu ale leccos schází. Nejsem příznivec jeho režie, je nenáročná, chladně mechanická, nepříliš nápaditá a naprosto zapomenutelná. A ano, největší problém asi tkví v předpověditelném scénáři (připočtěte i směšně doslovný závěr), který je prakticky vystavěn JEN na jedné mrazivé skutečnosti (stejně jako v předešlém dramatu Okamžik zlomu, tam šlo o jednu "dokonalou" vraždu), ale právě tady potřebovali herci (ani jinde maximálně spolehlivá Diane Lane nepotěší) režisérovu pomocnou ruku. Jenže, ouha.. A ať už v suterénu psychopatického mladíka skončil kdokoliv divákovi blízký, emoce se jaksi rozprchly. Colin Hanks mimochodem podruhé v krátké době nad klávesami počítače (vřele doporučuji jeho malý milý psychopatický úlet v thrilleru Alone With Her, 2006)!! Každopádně zbytečně odbytá a odtažitá Smrt on-line zapadne hodně hluboko!! Spíš jen 2 a ½.. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"HIGH-END TECH AND LOW-END PORN. YOU SURE IT'S A GUY? IF IT'S A WOMAN, SHE COULD BE MY SOUL MATE." -------------- Hľadal som nejakú susedskú stalkerčinu, samozrejme, že mi chytrý Google odporučil úplnú odvec. Niežeby mi pacol lahôdku na štýl Disturbie, nie, kdežeee, namiesto šmírovania susedky ďalekohľadom niekde na predmestí tu máme online snuff, ktorý sa ani neunúvali hodiť niekde do kúta internetu, ale rovno na .com doménu. To akože kde sme? :D Ale nehnevám sa. Nie je totiž nad krimi thriller, ktorý je vyslovene v každom jednom aspekte milimetrík nad priemerom a ako bonus má ešte ten božský, nádherný šedý kamerový filter, ktorý ide dokonalo ruka v ruke s daždivým počasím a jesennými stromami bez lístia. To je taká rutinérska záležitosť už, že nedokáže ani sklamať či nahnevať, buď nič alebo potešiť. A o tom, že je to státisíce míľ vzdialené od slávneho Schumacherovho 8MM sa nemusíme ani baviť. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • V 14:35 si můžeme všimnout,na monitoru PC české vlajky. (DanielW94cz)
  • Některé zbraně používané ve filmu jsou airsoftové repliky zakoupené v místním obchodě. (Dr Lizal)
  • Ve scéně, kdy agentka Marshová (Diane Lane) poslouchá v autě rádio, zobrazuje se frekvence jako 108,9 FM. FM rádio má však frekvenci pouze do 107,9. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama