Reklama

Reklama

Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu. Jednoho dne dostanou tip na bizarní stránky, na kterých jejich autor zabíjí nejenom zvířata ale také lidi a to v přímé závislosti na jejich návštěvnosti. Úporná snaha okamžitě vypátrat provozovatele se však mění v beznadějné zjištění, že jejich umístění je prakticky nevysledovatelné… Už vůbec však nemají tušení, že hlavním předmětem zájmu „majitele stárnek“ se stávají právě oni sami… Poté, co se do rukou brutálního vraha dostává také agent Dowd je Marshová nucena spojit síly s místním policejním detektivem (Billy Burke) a najít vraha dříve, než její kolega ve vražedné hře podlehne. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (273)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Internetový zločin není vůbec špatný nápad a navíc s tak krátkou stopáží snad ani nemůže začít nudit. Jenže na druhou stranu film nezanechá jediný hlubší pocit (leda by jste se hned běželi podívat na www.killwithme.com ) a za pár dní si ani nevzpomenu, že jsem snímek viděl. Ve výsledku mi Smrt online přišla jen jako delší díl Kriminálky (doplňte si jakékoliv město). Nápad to má, ale dále už to jede podle osvědčeného receptu na klasický krimi/thriller. Trošku klišé v dialozích, pár nelogičností a k tomu dost očekávatelný děj. Podobnost se SAW trkne asi každého. Nezklame/nenadchne a rychle uteče. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Zajimavy namet, ale provedeni tak neskutecne presetoidni az to boli. Sablona radoveho thrilleru americke produkce na ktere je neoriginalni a drive milionkrat videne v bledemodrem asi uplne vsechno. Pro nezkuseneho divaka by to byl slusny prumer, ale pro filmoveho veterana jako ja to svou totalni ignoraci jakekoliv inovace zabublalo az na 1*. Absolutne zbytecny film. 2/10 ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Mohlo z toho být druhé Sedm, ale bohužel nebylo. Scénář relativně originální nápad tuctovým způsobem rozmělňuje a schématizuje (bylo jasné jako facka, že jednou z obětí bude někdo z agentčina okolí), motiv vraha byl značně pochybný a navíc se Diane Lane typově na tuto roli vůbec nehodila. Ztráta času. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Fyvolent, Mark Brinker, Allison Burnett .. Thanks god hes dead …how cn i downlod this video? _ Dobrý thriller (dokonce lepší než předešlá Fraktura), ale nic víc. Začátek je výchovný (pirátství je špatné, áno), přehlídka IT technologií speciálního policejního týmu také (řekněte WOW, áno). Škoda, že nápad není rozveden trochu nápaditěji a sám zloduch není nakonec zvrhlý člověk s pohnutou motivací, ale sofistikovaný mstitel, jehož identitu nám tvůrci odhalí až příliš brzy. Hoblit pracuje se světem, kde věčně prší a teplé barvy takřka neexistují, se světem, kde internet doslova zabíjí a společnost tomu ještě chladně asistuje (resp. se o postojích společnosti, mimo hromadné návštěvnosti inkriminované stránky, nic nedozvíme). V mnoha ohledech jistě ne moc vzdálené trudné budoucnosti osamocených jedinců, žijících jen virtuálně. Diane Lane takřka neznám a bohužel musím říct, že svým výkonem vcelku snadno zapadla do sestavy nevýrazných tváří. 55%. ____ PedeS: "Předně: film není určen pro racionálně smýšlející jedince typu Renton! :)" - Hoho, Franto, co je na filmu tak iracionálního? ;-) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Untraceable je maximum, aké mohol veľmi dobrý žánrový remeselník Gregory Hoblit dostať z tak tuctovej a nenápaditej scenáristickej predlohy. Konvenčný mainstreamový kriminálny thriller, upgradnutý krutosťou nízkorozpočtovej fan-based morbídnej zábavy série Saw. Diane Lane je cool, napätie (obzvlášť vo finále) funguje. Pri nulových očakávaniach film nemá čím sklamať. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Stránka www.killwithme.com existuje aj v skutočnosti. Vlastní ju filmové štúdio a slúži na propagáciu filmu. Stránka vyzerá ako počítač Jennifer Marsh vo filme. Do počítača sa nabúra vrah a návštevník stránky musí vyriešiť 4 testy od vraha, aby jeho stránku znefunkčnil. (ladko)
  • Ve scéně, kdy agentka Marshová (Diane Lane) poslouchá v autě rádio, zobrazuje se frekvence jako 108,9 FM. FM rádio má však frekvenci pouze do 107,9. (Dr Lizal)
  • Jedna z obětí se měla narodit 14. června 1955 a zemřít 15. ledna 2008. Ve filmu se tvrdí, že mu bylo 55 let, ve skutečnosti je to však 52 let. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama