Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (151)

thommas 

všechny recenze uživatele

Možná to není Pixar, ale na evropskou produkci je to slušný nadprůměr. Vzpoměňte jen na 'Ošklivé káčátko a já', kde chyby při renderingu přímo bily do očí (mizející končetiny) a nebo se podívejte na trailer ke 'Kozímu příběhu'. Lovci draků totiž vytváří naprosto úžasné snové světy podbarvené padnoucím hudebním doprovodem a jejich příběh už tak funguje jen jako malta ke spojení jednotlivých scenérií. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatá pohádka s velmi pěkným grafickým kabátem a originálním příběhem. Celý panoramatický vznášející se svět mě tu docela okouzlil. Nejsem si sice jist, zda je tato pohádka přímo určena těm nejmenším, jelikož v ní musí divák poněkud hledat skutečný význam. Ponurá a temná atmosféra se také příliš nehodí do pohádek pro špunty předškolního věku. Celkově je to ale velmi pěkné povídání o hrdinech a ryzích úmyslech. Nízkým hodnocením se vůbec netrápím, jelikož mně osobně se to velice líbilo. Navíc český dabing je opravdu špičkový. 75% ()

Reklama

killjezor 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení že nejenom pixar umí dělat pěkné animáky. Příběhově ničím nepřekvapí, ale svým netradičním zpracováním přinesl něco trošku nového. Humor byl taky trochu jiný a veselý a ikdyž byly postavy opravdu divné, tak působily velmi roztomile a já jim celou dobu držel palce, ikdyž bylo všechno jasné od samého začátku. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Výborný příběh, který mě zaujal především tím, jak zde netradičně ukazují fyzikální jevy, rozhodně jinak než je běžné. Některé scény jsou taky výborně vymyšlené, přesně jako drak skládající se z malých netopýrů. Výborná atmosféra a parádní efekty dodávají celému filmu zajímavý nádech a perfektní atmosféru. Bez titulků před filmem a za filmem to má něco málo přes hodinu. Výborný výsledek stojí za 4,4* = 4* ;-). PS: Určitě jde o pohádku, ale nevím, jestli by to pro děti nebylo příliš strašidelné. Jinak než animací by se něco tak perfektně vymyšleného nedalo udělat, už jenom kvůli těm zákonům fyziky a dalším efektům. ()

Joneleth 

všechny recenze uživatele

Na tomhle dílku vlastně není vůbec nic, co by vás mělo donutit jít kvůli tomu do kina. Jednoduchý lineární příběh o cestě odněkud někam (Konec světa, jak jinak...), na kterou se vydává genderově i rasově vybalancovaná skupinka postaviček. Až potud hodnocení 1/10, které nevylepší ani vtípky, které by se na prstech jedné ruky daly spočítat. Jenže úžasná hudba mistra Badelta a opravdu hodně pěkná stylizace celého fantasktního světa Lovců draků ten konečný obrázek trochu vylepší. A za závěrečného Bosse ještě * navíc. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama