Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

Bezmenny 

všechny recenze uživatele

Beriem do úvahy, že to vyšlo skôr ako "How to train your dragon?" a preto nebudem až tak kritický. Páčila sa mi hlavná postava a aj to, že mala zmysel pre spravodlivosť. Ale na môj vkus to bolo príliš ukecané a rozvláčne. Záverečný dráčik bol pekný, ale zabiť ho ihlicami.... ach jaj. Aspoňže som pritom nezaspal... ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Děj je sice celkem o ničem, vtipu film také moc nepobral, ale jednu se musí uznat. Je to úžasná vizuální podívaná. Všechny ty létající plošinky, planetky, trosky katedrál, nestvůry jsou na tak vysoké vizuální úrovni, že by si o tom nějaký Shrek mohl nechat zdát. Ani nevím jak se to animátorům a zvukažům povedlo, ale film místy působí monumentálně. Jen by to chtělo pro příště více zapracovat na ději. ()

Reklama

sirrgulo 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem měl trošku strach, že film bude naprostou kravinou, to když se na scéně objevil Lian-Chu bojující s přerostlou housenkou. Ale jakmile se vydal zachránit Zoe a na cestu na konec světa, byl jsem spokojen. Navíc filmu do karet hraje krátká stopáž. Nestihl jsem se začít nudit a nestihl jsem si zprotivit věčně kecající Zoe ani Hectora, který když si hraje na sochy je vážně skvělý. Vizuální, zvukové a hudební stránce taky není moc co vytknout. Postavičky možná nemusí sedět všem (mě například vadili Lian-Chuovi hubené nožičky), ale každý tvůrce animáku chce mít své postavičky něčím originální, stejně tak to vidí i francouzi. Prostředí je naprosto úchvatné, zejména pak Na konci světa, kde všude lítají staré trosky staveb zašlých civilizací, závěrečný Drak taky ujde i způsob, kterým je nakonec přemožen je dost originální. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Plus a jednu pofidérní hvězdu za okulahodící grafiku prostředí, mínus za zbytek. Žádné štráchy s vysvětlováním a uváděním do děje. Pouze "vítej v tomto divném světě, je potřeba zabít draka". Tečka. Všechny postavy nesympatické a škaredě ztvárněné, dialogy otřesné, záporáci nadmíru děsiví; při projekci jsem často přemýšlel nad cílovou skupinou filmu, protože pro děti to určitě nebylo (minimálně bych nechtěl, aby se moje dítě na takovou děsivou sračku dívalo). Alespoň že ta stopáž je střízlivá, ač i tak se to zdá do závěrečných titulků jako věčnost. Opravdu ne... 10% ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Může být něco horšího u animáku než mizerný příběh, nic moc animace a nepříliš zajímavé(sympatické) postavy??..Těžko Ale ať jen nekritizuju, scénka ve které Lian-Chua (ten silák, co rád plete a chtěl by mít farmu a chovat na ní ovečky) zachránil Zoe před povedenými „elektrickými“ dráčky byla opravdu vyvedená, ucházející byli i ostatní draci („netopýří“ drak, drak „kostra“) když už nic, byli alespoň originální.. A rozhodně povedená byla hudba. Co mi na Lovcích draků vadilo nejvíce, že jsem si připadal, že než film sleduju počítačovou hru(animace mi vážně nesedla). Tento animák nikomu nedoporučím, ale ani od něj nikoho neodradím, člověk si na něj musí názor udělat sám.. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama