Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti piatemu dielu sa jedná o výrazné zlepšenie. Na druhú stranu sa ale tento diel nedá porovnávať s pôvodnou trilógiou a musia sa brať do úvahy trocha iné pozitíva. Za prvé je dôležité zabudnúť na všetko čo tento diel s pôvodnými filmami spája. Eugenea Levyho tu musíme brať ako akéhosi mudrca a meno Stifler ako niečo náhodne, čím by sme si nemali robiť starosti, len ho jednoducho akceptovať. Čaro tohto filmu spočíva v jednej jedinej veci a to - že nám ukazuje ten úžasný americký spolkový život, kde sa chlastá a súloží a popritom tam prebehne súťaž o lepší spolok, pričom nechýba kopec exploitačných genitálií a podarených vtipov na všemožné úchylky. Nebudem klamať - bavil som sa. Vždy keď si tento film pozrie ma vie skvelo pobaviť, jediné čo mi stačí je vypnúť mozog. Jeden s tých lepších dielov, vytvorených priamo pre video a DVD. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ve mně vyvolal takový pocit, jako když bych si otevřel skříňku a zní by na mě vyskočila nějaká oživlá mrtvola. Šok. Spolek Beta je spolek prasat, kteří mají smysl pro humor stejně takový jako parta kluků z cikánského ghetta uprostřed Bukureště. Každopádně na druhou stranu uznávám, že takové komedie jsou občas potřeba. Něco neinteligentního, u čeho se dá dát pívo, pívo, pívo, zasmát se a pak jít spát. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Prcičky sa každým dalším dielom prepadávajú do hlbokej žumpy sračiek. V duchom som veril, že to môže byť lepšie než posledná "Naked Mile" ale mýlil som sa. Je to asi na rovnakej úrovni. Je tam všetko čo bolo i v prvých prcičkách len je to podané, úchylne, nechutne, trápne a celé to dopadlo tragicky. Nechápem, kto platí tie filmy, alebo americká mládež je natolko stupídna, že si to kupuje a dáva zarádam tým magorom čo točia tieto sračky? Verím, že toto nebol posledný diel a že z toho bude nechutá nekonečná serie, v ktorej budú nakoniec vystupovať aj deti bratranca Dwighta Stifflera. Fuck this American Pie! ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Z trojice zbytečných pokračování se Spolek Beta jeví jediný jako koukatelný. Stále je to trapná a provařená teenagerovská kravina s kopou hezkých holek, ale vzhledem k tomu, že mě něco málo scén pobavilo, tak tu jednu hvězdu navíc udělím. Ono celkově vzato, volit nejlepší díl z těchto nových prcičkovských dílů je to samé jako volit nejšpinavějšího bezdomovce z New Yorkského kanálu. 3/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se tak o klasické gagy, které jsou na sebe vršené, a čím víc se u nich chlastá a řve, tím lépe. Jediné, v čem snímek vyniká, to je počet obnažených ňader a jejich různých tvarů. Chlap si to užije. A to je vše. Nápaditost nulová, hraje se na debilitu. Ale od "American Pie Presents" nemůžete čekat nic jiného. Vezou se na úspěšné značce a míří rovnou na video. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/07/prci-prci-prcicky-spolek-beta-2007-40.html ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)
  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama