Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

heyda 

všechny recenze uživatele

Doposavaď jednoznačně nejtrapnější a nejnechutnější díl Prciček. První 3 díly mají své kouzlo, které jen tak nevyprchá. Od 4. dílu začaly šílené orgie, které se mi líbily pouze v Nahé míli. Jelikož už mám za sebou i Prcičky 7: kniha lásky, tak můžu s klidným svědomím tvrdit, že SPOLEK BETA je nejhorší díl prciček a pokud mám naopak doporučit nějaký díl z nových prciček, tak docela povedená je NAHÁ MÍLE..... I kdybych opravdu chtěl, tak víc, jak na 1 hvězdičku Spolek Beta nevidím. Zklamání: 10% ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Totální guilty pleasure. Hrozně mi na tom filmu vadí, že tam pořád někdo zvrací nebo se dějí jiné podivnosti s tělesnými tekutinami, protože jinak se z toho mohla vyklubat vážně slušná teenagerská řachanda. Zápletka o tom, že banda geeků bojuje s bandou pařanů je správně švihlá a spousta fórů je vyloženě ultimátních. Ať už je to "tekutina života" letící přes pokoj ve zpomaleném záběru, kradení takřka posvátné Základní desky nebo jedna z mnoha parodií. U mě vede Copollova Apokalypsa s hláškou: "Miluju vůni koziček po ránu", ale pozadu nezůstává ani svádění ala Star Trek, bitka s Davem Maulem, goldfingerovská centrála geeků nebo ruská ruleta z Lovce Jelenů (i když u týhle scény se mi solidně zvedal kufr a lidé slabšími žaludky by jí nemuseli rozdýchat). Navíc mě vždycky dostávaly ty zidealizovaný americký vejšky se spoustou sexuchtivejch, většinou polonahejch krasavic, kde se objeví jenom ta jedna chytrá, do který se zabouchne hlavní hrdina. Úchylka na ovce jest pouhou třešničkou na dortu. Čtyřku ani pětku jsem neviděl a napravovat to neplánuju, ale šestka je ideální snímek třeba na pařbu s kámošema. Bééé. ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Převážná většina lidí to zná: přijde někam na rozjetý večírek, kde jsou už všichni v určitém stupni alkoholového opojení a padají vtipy, které všem připadají ohromně vtipné, ale pokud jste střízliví a nerozjetí, vnímáte jejich neskutečnou trapnost. Tenhle film za střízliva a bez vstřícné nálady snad ani konzumovat nelze, jak neuvěřitelně je tupý a laciný. Od původní verze se ještě víc vzdálil směrem k naprosté nenáročnosti, takže nejlepší je ho použít jako kulisu k nějakému večírku, kde se sejde parta rozjařených teenagerů obojího pohlaví. Celkový dojem: 0 % (bohužel jsem nebyl na večírku). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jak tak člověk stárne začíná svět chápat trošku jinak a na tomhle filmu se to celkem hezky vysvětluje. To co vám přijde vtipné ve 14 budete za pár let považovat za ubohé a trapné, proto je dost důležité, kdy se na tento film díváte. Jinak se jedná o velmi podobný film těm předchozím. Je vybudován zase na nějakém velmi jednoduchém příběhu a nenabízí o nic míň a ani o nic víc než filmy předchozí. * ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani kvůli těm vyfintěným silikonovým holkám to nestojí za shlédnutí. Kouzlo je nenávratně pryč, úroveň vtipů je žalostná a divákův zájem, sic se snaží sebevíc, pomalu odumírá. Časy toho pravého Stiflera jsou nenávratně pryč, všechno jede na půl plynu a film nakyne na jedno velké nabubřelé nic. Bratři Weitzové léta páně 1999 (to to letí) odstartovali neuvěřitelně masivní boom a teenagerovská komedie se (ve velkém) stala dojnou krávou. Za první Prcičky nesmírně děkuju!! Jenže roky plynou, původní partička se rozpustila a tady narazila kosa na kámen. Není to sice tak nezáživné jako Prcičky s pořadovým číslem 4 (tam jsem dal * , tady budu mírnější), ale tahle v pořadí šestka má zejména nesympatickou hlavní postavu, a i přesto, že všude pobíhá odhalené řezivo, není prakticky o co stát!! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Eugene Levy (Noah Levenstein) je jediný herec, který se objevil ve všech dosavadních dílech této filmové série. (TheSantiago)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Natáčanie trvalo sedem až osem týždňov. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama