Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

darwin 

všechny recenze uživatele

Stále čekám, kdy se z série American Pie filmů konečně urodí nějaké péčko ... zatím stále nic, i když šestka k tomu měla zas o nějaký ten kousek blíž (a to jsem si myslel, že to Nahou mílí skončí). Beta House je pochopitelně již slabým odvarem, který se veze na vlně legendární originální trilogie. Teď navíc chybí i jakákoli kloudná hudba, prvek, který vždy zdobil Prcičky. První dva díly mají geniální soundtrack, trojka má Matta Nathansona, čtyřka Tala Bachmana a pětka Allister. Beta House nemá nic a to hudební prázdno je silně cítit po celou dobu filmu. Trapných situací ještě přibylo, i když je vidět, že tvůrcům docházejí nápady. Koneckonců počet otvorů v lidském těle i tělních tekutin je omezen. :) Beta House však slouží svému účelu a bezstarostně baví, pomáhá tomu i výborná postava Wesleyho - inteligenta-skrytého těžkého alkoholika, no prostě jako ze života. :) ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý extrémne účinne prekrví rozkroky nadržaných teenagerov a zároveň im tak odkrví mozog, že prestanú vnímať jeho neuveriteľnú primitivitu. S pôvodnými a jedinými Prcičkami, ktoré uznávam, to chvalabohu či bohužiaľ, nemá nič spoločného. Pardon, až na oslnivú prítomnosť Eugena Levyho. (2/10) ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Na když budu hodnotit podle ,,nové trilogie,, prci, prci, prcičky direct to video, tak na tom bude Spolek beta ještě dobře, nenudil jsem se, zasmál sem se, sem tam sem ale jen kroužil hlavou nad některými vtípky. Taky blicí souboj mohli vynechat, opravdu velké množství tělních tekutin uvidíte za 89minut. Nejslabší článek partičky je podle mě Stiflerův bratranec Eric, jinak obsazení vesměs dobré, o pěkné holky není nouze. 6+/10* ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Už Wedding nemělo ty správné "koule", bohužel Beta house... co vlastně? Filmu chybí dějová linie, ústřední charakter a smysl pro krásu. Ovšem, všechny modelky jsou šíleně sexy, ale filmu chybí kráska nejen fyzická, ale i duševní. Plnění úkolů uchazeči o členství je nemastné-neslané, v podstatě jen škrtají tabuli a divák si má akci domyslet. Další je Řecká Olympiáda, bohužel i když dobře zpracovaná, bez charakterů, kterým by divák fandil, ztrácí napětí a všichni stejně víme, jak nakonec dopadne. Nemůžu říct, že je pro mě American Pie: Beta House přímo zklamáním, ale taktéž není tím pravým Jablkovým koláčem jako první dva díly. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Již 6. díl “prciček“. Na původní trilogii to samozřejmě nemá, ale z nové trilogie je to jednoznačně nejlepší kousek koláče! Příběh je takový chabější, ale herecké výkony se oproti minulému dílu dost zlepšily a většina fórků je už zase spíše vtipných než trapných. Navíc Řecká olympiáda je solidní blbůstka! Nejlepší herec je tady samozřejmě Eugene Levy, ale Stiflerové a jejich kamarádi taky nejsou špatní. Jsou to tedy silné 2 hvězdy, nicméně už bych se nejraději podíval na pořádné prcičky než na tuto náhražku! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Eugene Levy (Noah Levenstein) je jediný herec, který se objevil ve všech dosavadních dílech této filmové série. (TheSantiago)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama