Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Andrew Waller natocil celkom sympaticku komediu s nazvom Americky Kolac prezentuje Betu House. Tak oproti nahej Mili je toto trochu nadpriemerna zabava, ktora dobre odsypa a divak sa rozhodne nudit nebude /ryhanicovy suboj nemal chybu/. A naviac, je tu dostatocne mnozstvo sporo odetych sexic, co povazujem tiez za plus. Hlavni herci /hlavne sympatak Steve Talley/ hraju obstojne. A chvalim aj ten fuckt, ze US styl humoru sa po dlhom case opat priblizil Europe, takze smiat sa divak bude. Cize slusna zabava : 76 % ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film mi neuvěřitelně sedl a já nemám potřebu jen kvůli tomu že se jedná o šestý díl (obyčejně docházejí s přibývajícími díly nápady) teenegerské série, dávat zoufale nízké hodnocení. Zkrátka a dobře, pro mě obrovské překvapení, výborně jsem se bavil (nečekaně). Porovnávat tento díl s prvními třemi je zcestné, protože s partou kolem Jima tohle nemá společného ani za mák. Nejlepší postava suveréně Wesley. To je borec! Jinak scény se společnými sprchami, řecká olympiáda, seznam Mr. Stiflera, ..... no paráda. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Vsadit na pokračování s postavami z minulého dílu nebylo zrovna dvakrát šťastné. Hlavně co se týče Erika - když už nevěděli scénáristi co by, udělali z jeho holky blbku, která jen tak z ničeho nic uteče s někým jiným. A je hotovo - přichází čas vejšky, kde se jen paří, paří a ke konci i soutěží. Dominuje nahota, zvratky a v jenom případě i koňský výměšek. Už hodně zoufalá snaha těžit ze série. Nebýt anti-intelektuál, asi bych to nezvládl. Takhle jsem jen koukal, koukal, jednou se křečovitě zasmál a to by bylo vše. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

No, sranda to byla, ti trapáci se od posledně naučili trošku hrát, ubylo nechutností, nebo na ně aspoň nešlo vidět, přibylo opravdu moc krásných pohledů na ženské obnažené těla a ... to je myslím vše. Dal bych tomu slabé 4, kdyby se to nejmenovalo American Pie. Za tohle vyžírání kvalitní značky uděluji trest ve výši odnětí jedné hvězdičky po dobu ... navždy. ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Z trojice zbytečných pokračování se Spolek Beta jeví jediný jako koukatelný. Stále je to trapná a provařená teenagerovská kravina s kopou hezkých holek, ale vzhledem k tomu, že mě něco málo scén pobavilo, tak tu jednu hvězdu navíc udělím. Ono celkově vzato, volit nejlepší díl z těchto nových prcičkovských dílů je to samé jako volit nejšpinavějšího bezdomovce z New Yorkského kanálu. 3/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama