Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (764)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní soundtrack. Vidět Foresta Whitakera, jak kuchá chlapa v autě kuchyňskym nožem za zvuků 54-46 od Toots & The Maytals je prostě bomba. Příběh patří do klasického soudku, námět a zpracování ale ne. Ty jsou sakra cool. Ten film má totiž opravdu drzé scény a to finální "milostné" scanování orgánů přímo v těle mi udělalo velkou radost. Něco tak úchylnýho bych čekal možná v japonsku. Jinak Jude Law to tam kosí parádně a krví se nešetří, stejně jako výbornými herci i v malých rolích. Prostě téměř perfektní film až na pár malých (hlavně to finální) zaváhání. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Debutující Miguel Sapochnik s arsenálem populárních herců natočil slibné sci-fi, v němž se gore efekty rozhodně nešetří. Překvapila mě do jisté míry jednoznačnost a striknost hlavních hrdinů pokud šlo o nějaké rozhodování. Prakticky se zde hraje pouze na buď si s námi nebo proti nám. Forest Whitaker hraje přímo úžasně, tohoto herce prostě můžu. Jude Law neurazí, ale žádný akční borec z něj asi nikdy nebude. Liev Schreiber předvedl svůj v poslední době vysoký standard. Příběh se mi líbil v první polovině, druhé dle mého soudu začně postupem času docházet dech. V závěru na nás scénaristé připravili past s velkým P. Pro mě osobně trošku šok.PS: Logických chyb se dala najít spousta, přesto slušných 55 % ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jak tak koukám na stav našeho zdravotnictví i situaci na trhu práce, asi už bych si pomalu měla začít dělat rekvalifikační kurz na vymahače orgánů. Ale nejdříve si musím nechat vyměnit koleno, nové oči se taky budou hodit a kvalitnější zuby si nechám vmontovat jako bonus. Snad vymahačství vynese dost, abych utáhla splátky, ať se nemusím kuchnout a náhradní součástky vracet. Sadisté a masochisté, tento film si nenechte ujít, dlužíte to sobě i své rodině;-). Jude a Forrest nádherně řádí a závěrečná milostná scéna (hetero, bukvice pohov!) vám zaručeně přivodí orgasmus. Konec nepřekvapil, ale že bych s ním byla spokojená... :-/ 74% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvá pol hodina bola skvelá - jednoduché predstavovanie, dobrý dej a nápady.Druhá polovica tiež nieje zlá, akcie sú hodne fajn, ale už to nefunguje tak dobre ako fungoval začiatok.A nepomôže už tomu ani záver filmu.Nie že by bol zlý, ale keď príde ten koniec a človeku je to stále jedno čo sa tam vlastne deje, tak niečo nieje v poriadku.Herci sú skvelý takže film trošku povytiahli, ale sklamalo ma hlavne to druhé dejstvo.A čo sa týka soundtracku, tak je naozaj divný a veľmi špatne použitý. 70% - 3* ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní film. Už od začátku jsem obdivoval, jaké hlavní hrdiny jsme dostali k dispozici. Prvotřídní sadističtí, prací orgánových exekutorů posedlí hajzlíci, kteří se takřka ničeho neštítí, zároveň nepobrali moc inteligence. Přesně takové gumy, jaké vám v pražské MHD kontrolují jízdenky. Odvážný krok, říkal jsem si. Jenže pak přišel v pořadí třetí Lawův knockout a s ním i prapodivná proměna a i největší zádrhel celého filmu. Jednak mi až do konce filmu vrtalo hlavou, proč Unie svému zaměstnanci, který utrpěl pracovní úraz to nové srdce prostě nezaplatí, no a jednak ta změna z cynického sráče na útlocitného dobráka byla víc než blbě uvěřitelná. Každopádně film má svojí atmosféru a styl, je podobně "bezcitný" jako třeba Equilibrium, totálně svérázný a divný, brutalita je vizuálně úžasná, Oldboy scéna potěšila, zvlášť ve chvíli, kdy přišlo na řadu kladivo a tvůrci se tak jasně přiznali. Finální zvrat mi přišel hodně přitaženej za vlasy a hlavně k ničemu, ale srdíčko trošku rozbušil, to jo! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Na scenári sa začalo pracovať už v roku 2003. (Greenpeacak)
  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama