Reklama

Reklama

Kataude mašin gáru

  • Japonsko 片腕マシンガール (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta. (Stodvacet)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Většinu nových asijských hororů už v poslední době okázale ignoruju, ale když jsem se o tomto na IMDb dočetl, že se snad má jednat o splatter, vyměkl jsem a film zhlédnul, očekávaje svěží vítr v porovnání s jinými současnými asijskými snímky, ponejvíce nudnými duchařinami. Mno což o to, svěžím dojmem The Machine Girl bezesporu působila, ale kvalitním počinem tedy rozhodně není. Sledovat hodinu a půl šaškující bandu Japonců, špatné triky, blbý příběh a nevtipně přehnané gore opravdu není nic pro mne. Jedna hvězdička za několik vychytaných chuťovek. Ale nijak směrodatně mé hodnocení neberte, asijskou produkci nemám rád všeobecně a (možná) záměrně špatné filmy taky ne. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asijská holčina v tradiční asijské školní uniformě, co to krvavě nandává namachrovaným nadutým chlápkům? To lahodí mému ironickému škodolibému a zvrácenému duchu. No asi takhle, vezměte Kill Bill, dost podstatně zjednodušte příběh, přidejte více humoru, mnohem, mnohem více krve a gore (např. zatloukání hřebíku do hlavy) a jednu vrtákovou podprsenku (ta by určitě našla uplatnění v SM klubech) a získáte docela ulítlou krvavou prdel, která až tak moc nenadchne, ale určitě pobaví. Jednou za čas to jde, ale že bych na podobném typu filmu ulétával, to asi ne. A k tomu jedno osobní dilema – je rajcovnější Japonka ve školní uniformě (Minase Yashiro) nebo Japonka v maskáčích (Asami)? ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

úplne nudná, zbytočná a nenápaditá mäsiarina, ktorá skoro úplne celý čas nudí a v málo momentoch, keď nenudí, tak nezabáva a nebaví, iba znechucuje . . . navyše kopec trápnych rečí a ešte väčší kopec trápnych hereckých výkonov . . . možno to bol zámer, ale veľmi nepodarený . . . ja voči Béčkovým a Céčkovým splatterom a slasherom a čojaviem akým exploitation nie som vôbec zaujatý, práve naopak, keď to má nápad, šmrnc, vtip, tak super . . . toto nemá ani jedno z toho . . . nuda, nuda, nuda . . . a zopár pekných šikmookých dievčat, ale tak mizerne hrajúcich, že až strach; keď chce niekto brutality a krv s humorom, nadsázkou, vtipom a originalitou a nechce sa hýbať ďaleko z japonských ostrovo, nech si popozerá miikeho ichiho . . . ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po stránke príbehovej naozaj nejde o nič viac a nič menej, ako o exploitation revenge movie a to v celej svojej hĺbke. Postavičky ako z komiksu. Po stránke formálnej, som sa uškŕňal ako malý chlapec, ktorý dostal svoju vytúženú hračku. Hektolitre krvi ( a to doslova ), telá rozsekané, roztrhané, rozpichané...proste gorefest v plnej poľnej. Ak už kvôli ničomu inému, tak už len kvôli tejto ´´zábavnej´´ stránke, to u mňa vyhráva. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Iguchi chtěl natočit záměrně špatný shocker, ale už od počátku chrlí tupou srágoru z absolutně jiné dimenze filmové zábavy než akceptuji. Nechce se mi věřit, že tento nebetyčný shit bude v budoucnu cíleně vyhledávaným sběratelským kouskem trochu "jiných" diváku. Nemám nic proti pětimetrovým krvetryskům (spíše hektolitrům malinové limonády) z údu právě vražděného objektu, ale vadí mi, že ekipa japonských herců scénu za scénou tápala nad tím, co se právě po nich požaduje. O primitivnosti scénaře, který ještě navíc likviduje svým neumnělstvím sám režisér se nemá cenu bavit, ale to neni v tomto žánru rozhodujicí. Jednoznačným průserem jsou děsné digitální triky podrtrhnuté riadně protřepanou kamerou, která film shazuje ještě více (o jakési autenticitě nemůže být řeč). Zkrátka japonská teenka s težkým kulometem je těžce prozevlované explo, které nedoporučím ani omylem. Sáhněte raději po nějaké vkusné sračce od Tromy. 1/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když mučí Miu, nejprve jí useknou prsty na levé ruce, poté pravou paži, na druhém záběru má pravou ruku celou a chybí jí levá paže. (Stodvacet)

Reklama

Reklama