Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (395)

claudel 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se od začátku téměř do konce, komedie s Ashtonem Kutcherem mám moc rád a tahle na sto procent splnila má očekávání. Výborně jsem se bavil a to je hlavní úkol komedie, rozesmát a pobavit. Cameron Diaz už sice není Mary, ale pořád se na komedie tohohle typu hodí. A věta "Budu dělat nic a budu šťastný, než abych dělal něco, co mě nebaví" se mi velmi zamlouvá. VEGAS, VEGAS, VEGAS!!! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $80,277,646Tržby Celosvetovo $219,375,797Tržby za predaj DVD v USA $25,387,815 //počet predaných kusov 1,323,052║ V prvom rade už na prvý pohľad príde dvojica Cameron Diaz a Ashton Kutcher dosť nesympatická a sama o sebe aj otravná, Cameron a jej úškľaby sú už dávno v pase, rovnako tak je planý dej a humor, takže skutočne odviazaná a dobrá zábavnosť je minimálna. /40%/ ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Mal som pocit že to trvá večne. Zaujímavé na tom však je, že som sa vôbec netrápil. A to len kôli tomu, že Cameron je mojím ženským ideálom z dedstva (vtedy bola ešte...) a Ashton je skvelým a simpatickým hercom. Okrem toho je to však ohrané a predvídateľné, s pár originálnymi vtipmi a gagmi, ktorých je však málo na to, aby to bolo nadpriemerné. Hmm, tretia len preto, že moji dvaja obľúbenci si zahrali v jednom filme. Také už asi (bohužial) nebude. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela sympatická romanťárna, která sice jede podle oblíbený hollywoodský šablony, ale člověk se zasměje a Cameron prostě umí. Nebýt toho konce, kterej byl ještě klišoidnější než zbytek filmu, a k tomu byl značně přesdržkoidnější, byly by to čtyři. // Skvělý komentář tady předvedl Enšpígl... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jemná, romantická komédia, ktorá by mala zapôsobiť na široké spektrum divákov. Profesionálna réžia, výborná kamera, pohľadní, populárni herci, nenáročný scenár, príjemná zábava, filmový relax na americký spôsob. Nič nové pod slnkom, žiadna progresívna filmárčina. Kopec klišé a už sto krát videných scén. Ale v tomto prípade to nevadí. Je to ukážka dekadentnej nablískanosti gigantickej hollywoodskej produkcie. Je to taký naivne romantický nezmysel, na ktorý sa dobre pozerá. Cameron Diaz a Ashton Kutcher vytvorili v tomto filme sympatický párik. Seklo im to spolu. *** ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama