Reklama

Reklama

Dragonball: Evoluce

  • USA Dragonball Evolution (více)
Trailer 2

Legenda znovu ožívá! Na motivy jednoho z nejpopulárnějších japonských seriálů manga vznikla akční dobrodružná fantasy, sledující mladičkého bojovníka při velkolepém dobrodružném putování za odhalením vlastního osudu ... a za záchranou světa před silami temnot. Mírumilovný Goku dostane k osmnáctým narozeninám mystickou kouli Dragonball. Na světě jich existuje pouze sedm a tomu, kdo je vlastní, splní přání. Jenže starý válečník Piccolo unikl z věčného vězení a vydal se na svůj vlastní hon za mystickými koulemi. Goku musí využít pomoci přátel a svých bojových schopností, aby ho porazil dřív, než bude pozdě. Film je nabitý řadou vizuálních efektů a velkolepými akčními scénami, v hlavní roli uvidíme Justina Chatwina. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (202)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Před časy, které nikdo nepamatuje, byla naše planeta v ohrožení............. Celkem slušné vyprávění a triky a ikdyž tyhle filmy o létání, skákání a neviditelných útocích moc nemusím, tady jsem se celkem bavil. Není nic extra, ale mezi podobnými snímky, které jsem v poslední době viděl, je tohle nadprůměr. CITÁT - Já už toho mám dost........ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vypreparovat a nacpat celý "story arc" mangy do ani ne 90minutového filmu, to nemohlo dopadnout dobře. Ale díky čínské DNA za kamerou se daly slaboduchá povrchnost či efektní přeplácanost do určité míry tolerovat. Nebo aspoň čekat, stejně jako bezprostřední infantilnost (Chow Yun-Fat přehrává jako vyšinutý) a mizerné masky / triky. Nakonec jsem ani neměl čas se nudit a úroveň přece jen na dno 2. Mortal Kombatu nespadla. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych byl kdovíjakým expertem na Dragon Ball, viděl jsem jen pár dílů seriálu, avšak i tak mi přijde tahle amirkanizovaná slátanina uplně všeho jako neskutečná urážka všem a všemu. Podobný mix všeobecně neznámým nestravitelného a pro znalce přiliš hloupého a popularizovaného zpracování, jakým byl i třeba Aeon Flux, je tady povýšen na naprosto jinou ligu. Herecky až na Marsterse neskutečně špatné, s otravnými a odpudivými triky a ani Brian Tyler to hudebně moc nezachraňuje. Tohle je prostě špatná adaptace každým coulem, tečka. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ťažko obyčajnými slovami vyjadriť, aký je to blábol a ako veľmi je zápletka "cheesy". Lenže zároveň to v celej tej svojej úprimnej a na nič sa nehrajúcej mimóznosti tak akosi vnútorne funguje, takže mám podozrenie, že pre niektorých ľudí z toho bude dokonca GP. Záporák síce nestojí za nič, triky sú nanajvýš priemerné, ale súbojom sem-tam nechýba údernosť, hlavný hrdina je celkom sympaťák a Chow Yun-Fat tu predvádza svoje už tradičné "hrám v nehoráznej americkej vtákovine, tak budem aspoň prehrávať a afektovať, čo to dá". A Ernie Hudson tu hrá postavu menom Norris. Nie, nehanbím sa dať Dragonballu rovnaké hodnotenie ako Wolverinovi či Twilightu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Typický teen fatnasy a mě se to náhodou líbilo, sice toho hlavního sem si moc neoblíbil, ale to vynahradil skvělej Chow a hrdinova dívčina Jamie Chung (Mimochodem bývalá servírka a bez mučení přiznávám, že bych si u ní objednal i hnusnou brokolici, kdyby mi jí přinesla ona), navíc příběh docela svižnej, nikde se nezadrhává, je zábavnej, stopáž tak akorát krátká, aby to nezačalo nudit, prostě na odreagování super ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Producent Stephen Chow se o Dragonball velmi zajímá. Proto se i ucházel o režii. Post režiséra už byl ale obsazený. (ČSFD)
  • Scenárista Ben Ramsey se po 7 letech omluvil fanouškům série Dragon Ball za práci, kterou na scénáři odvedl. (Optical)
  • Film se točil převážně v opuštěné továrně v Mexiku. (Karlos80)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš

Pokračování, kam se podíváš

22.02.2009

Dnešní novinka je plná sequelů. Začněme aktuálním hitem. Produkční společnosti Summit Entertainment spadl do klína nečekaný trhák – Stmívání už celosvětově vydělalo desetinásobek svého rozpočtu, a to… (více)

Duch anime vládne Hollywoodu

Duch anime vládne Hollywoodu

18.04.2008

Šéfové velkých studií očividně věří, že Speed Racer sourozenců Wachowských (Larry a Andy) bude hit (a s přihlédnutím k vynikající trailerové kampani tomu začínáme věřit také). Jinak si nejde… (více)

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama