Reklama

Reklama

Dragonball: Evoluce

  • USA Dragonball Evolution (více)
Trailer 1

Legenda znovu ožívá! Na motivy jednoho z nejpopulárnějších japonských seriálů manga vznikla akční dobrodružná fantasy, sledující mladičkého bojovníka při velkolepém dobrodružném putování za odhalením vlastního osudu ... a za záchranou světa před silami temnot. Mírumilovný Goku dostane k osmnáctým narozeninám mystickou kouli Dragonball. Na světě jich existuje pouze sedm a tomu, kdo je vlastní, splní přání. Jenže starý válečník Piccolo unikl z věčného vězení a vydal se na svůj vlastní hon za mystickými koulemi. Goku musí využít pomoci přátel a svých bojových schopností, aby ho porazil dřív, než bude pozdě. Film je nabitý řadou vizuálních efektů a velkolepými akčními scénami, v hlavní roli uvidíme Justina Chatwina. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (202)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Před časy, které nikdo nepamatuje, byla naše planeta v ohrožení............. Celkem slušné vyprávění a triky a ikdyž tyhle filmy o létání, skákání a neviditelných útocích moc nemusím, tady jsem se celkem bavil. Není nic extra, ale mezi podobnými snímky, které jsem v poslední době viděl, je tohle nadprůměr. CITÁT - Já už toho mám dost........ ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Blbost k pohledání. Ale měl jsem pocit, že tak je to naschvál, takže se to vlastně povedlo. Nevím podle čeho si Yun-Fat Chow vybírá filmy ve kterých bude hrát, ale pravděpodobně to nebude podle scénářů. Sympatické postavy bohužel nemohly udělat víc, než nebýt otravné. Goku by si nejspíš skvěle rozuměl se Spidermanem, čemuž zhusta napomáhá i český dabing. Stejně tak by si rozuměl Piccola s Green Dwarfem, protože zelená je dobrá a škodit lidstvu je prima zábava. Nějak mi nedochází, proč se takové kousky ještě točí. Zlaté dítě (1986) je přes dvacet let starý film s podobnou tématikou a vedle Dragonball: Evoluce (2009) je to pětihvězdičková zábava. ()

Reklama

Roby odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná sračka. Son-Goku je totální idiot a z vynalézavé Bulmy udělaly Tomb Rider no a nagelovaný Yamucha (ve filmu je řečen jako Jamča) to už je bez komentáře, ale hlávní otázkou je proč Goku s Kamehamou letěl a nebo odkdy chodí Goku do školy????? to už jsem se neudržel ani na židli. Slávný seriál američané jak jinak než totálně sprasily stěží 1%, ne chci říct -1%. ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

S Dragonballem nemám problém. Tak akorát stopáž, "nechtěný" humor (ale nebere se to vážně), hlupý děj, ale pořád se tam něco děje, levná a barevná vizuální stránka a herci, kteří v akci moc přesvědčiví nejsou, ale co, je to jen taková ptákovina pro děcka, která si na nic nehraje aneb přesně to, co jsem od filmu čekal jsem dostal. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, co proti tomu vsichni maj, mozna to je tim, ze jsem nikdy nesledoval serial (videl sem asi tak dva dily), ale me tohle proste bavilo. Pribeh je mix mezi Mortal Kombat a Karate Kid doplnenej o jednoduchou legendu o velkym zaporakovy a 7 dragonballech, ktery muzou splnit prani. A to uplne staci, jelikoz si film na nic nehraje a chce pouze bavit. Ze zacatku sice nektery sceny vyznivaj trochu smesne, ale nejsem si jistej, jestli to nebyl zamer tvurcu, nebrat to zas tak vazne. No a jelikoz tu jsou vicemene sympaticky herci, vic akce nez kecu, spousta choreograficky docela zvladnutejch souboju, obstojny triky a Yun-Fat Chow, jako velkej mistr, misty sice zbytecne saskujici, ale velkej sympatak a film ma jen ubohejch 70 minut bez titulku, je to docela solidni jizda a ja se skvele bavil od zacatku do konce. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Producent Stephen Chow se o Dragonball velmi zajímá. Proto se i ucházel o režii. Post režiséra už byl ale obsazený. (ČSFD)
  • Luis Arrieta natočil všechny své scény za jeden den. (HellFire)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš

Pokračování, kam se podíváš

22.02.2009

Dnešní novinka je plná sequelů. Začněme aktuálním hitem. Produkční společnosti Summit Entertainment spadl do klína nečekaný trhák – Stmívání už celosvětově vydělalo desetinásobek svého rozpočtu, a to… (více)

Duch anime vládne Hollywoodu

Duch anime vládne Hollywoodu

18.04.2008

Šéfové velkých studií očividně věří, že Speed Racer sourozenců Wachowských (Larry a Andy) bude hit (a s přihlédnutím k vynikající trailerové kampani tomu začínáme věřit také). Jinak si nejde… (více)

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama