Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Film tak stupidní, že vám u něj pravděpobodně budou odumírat mozkové buňky, jen aby nemusely vytrpět dalších pět minut. Sexy obsazení a slušná řádka guilty hlášek z toho ale dělají ideální film na nějakou párty, protože někdy je to prostě takový úlet, až je to docela sranda. V podstatě jsem tedy nechápal jedinou věc... Co tam krucinál dělal Colin Hanks??? ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu na rozpacích.. Film asi nikoho neurazí, ale občas je to trochu protivné. Řekla bych, že podstatou všeho je, že máme hledat hloubku. Ne všechno je takové, jak se na první pohled zdá. Je to velká myšlenka, kterou každý zná, ale už ne každý poslouchá. Jen je, řekla bych, podaná v tomto případě poněkud nešťastným způsobem. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"OČI JSOU JAKO BRADAVKY OBLIČEJE." Asi nikdo nečeká, že film s podobným námětem (a podobnými hláškami) bude oduševnělá sonda do života odvrženého Hefnerova zajíčka, ale když už to má oficiální Palyboy licenci, nějakou tu sprostší bžundu určitě. Ze začátku to ještě jde, sice víceméně cudné, ale sem tam fórek ujde, ovšem jakmile se přehoupneme do fáze, kdy to začne být "společensky uvědomělé", začíná zívárna. 40% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Perfektně jsem se pobavil u této sexy komedie, která je zcela prostá oplzlých vulgarismů, ačkoliv pochází z produkční dílny Adama Sandlera. Anna Faris hraje dokonalou, dobrosrdečnou a lehce " vymaštěnou barbie" blondýnu, pro kterou je dokonalý vzhled nejdůležitější věcí na světě, alespoň do chvíle, kdy shodou okolností po odchodu z vily Playboye se dostane na upadající dívčí kolej sdružující spolek Zeta, jehož sedm nevzhledných členek trpí nedostatkem sebevědomí a o svůj vzhled vůbec nepečují. A tak milou Shelley alias Annu Faris čeká, v rámci záchrany spolku, nemožný úkol. Musí z těchto ošklivek udělat neodolatelné krásky, sehnat povinně ještě dalších 23 dívek, aby kolej nezavřeli a vyřešit si i problémy s láskou. Faris zde téměř v každé scéně má na sobě nějaké sexy "hadry" a pozadu nezůstává ani sedmička ošklivek, z kterých se v polovině vyloupnou "hezule", jako třeba Emma Stone, Kat Dennings, Katharine McPhee nebo dcera Bruce Willise, Rumer Willis. Záporné role si střihli Monet Mazur a Sarah Wrigt a trochu rušivě zde působila účast Colina Hankse coby nového nápadníka. To už se tak prostě stane, že mně tahle komedie nevysvětlitelně sedla a po celou dobu jsem se nad její upřímnou naivitou protkanou parodickými prvky (slavná scéna s Marylin Monroe nebo Forrest Gump byly opravdu dobré) příjemně bavil, a i když moralizování typu že "vzhled není tak důležitý jako to, co máte uvnitř" se přece jen nevyhnula, tak jsem byl překvapen i tím, že sexy komedie neznamená vždy hrubozrnná komedie. 90% ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Od kombinace Anna Faris a Happy Madison productions bych rozhodně očekával něco mnohem ztřeštěnějšího a rozhodně ne tak dětinského. Měli do toho strčit ještě Hannah Montanu a celé dívčí Amerika od 12ti do 17ti let by si to koupila:-) Film tedy celkově o ničem, ale jelikož to bylo koukatelné a myslím si, že lépe takový námět asi zfilmovat nešel, dávám čistý průměr. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama